29 de desembre 2015

II Sant Silvestre Juaneda 2015

Després de la cursa...
Aquest diumenge vàrem aprofitar per fer la primera Sant Silvestre que es feia amb sortida i arribada al Castell de Bellver amb més de 1400 inscrits entre les dues curses.
Per part del Comando varen estar na Mirri, Maria Antònia, Vicenç, Graciela, Marta i un servidor que realitzaren la prova llarga de quasi 10 kms amb un final amb pujada "guapo".
Per la meva banda va ser un entrenament a poc més de 6' el km de mitja a un circuit amb molts de "tobogans" amb na Maria Antònia que al final se li va fer llarg mentre que en Vicenç i na Mirri molt bé com sempre.
També vaig trobar els meus antics companys de classe Nandi i Roca que a vegades els trob per les populars.
Bona organització amb cap problema a la senyalització del circuit, avituallaments correctes a la cursa i al final, camiseta d'obsequi i xocolatada final.
Na Mirri
Al mig de la cursa...
Este domingo aprovechamos para hacer la primera San Silvestre que se hacía con salida y llegada en el castillo de Bellver con más de 1400 inscritos entre las dos carreras.
Por parte del Comando estuvieron Mirri, Maria Antònia, Vicente, Graciela, Marta y un servidor que realizaron la prueba larga de casi 10 kms con un final en subida guapo.
Por mi parte fue un entreno a poco más de 6' el km de media en un circuito con muchos toboganes que a Maria Antònia al final se le hizo largo mientras que Vicente y Mirri muy bien como siempre.
También encontré mis antiguos compañeros de clase Roca y Nandi que a veces los encuentro en las populares.
Buena organización sin problemas en la señalización del circuito, avituallamientos correctos durante la carrera y al final, camiseta de regalo y chocolatada final.
En Vicenç a tope
A la sortida...
En Nandi i en en Roca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada