04 de desembre 2015

Cross Badia de Palma 2015 (Ses Cases Noves)

En Pau a la primera volta
Segon cross de la temporada, aquesta vegada va córrer tota la família, en Pau i en Miquel varen fer les seves curses com sempre encara que en Pau va notar el partit sencer que va jugar el dia anterior.
Per altra banda en Toniet, Toni i jo vàrem fer les nostres curses. En Toniet ho va donar tot fins el final mentre que en Toni cada vegada va millorant el seu ritme de cursa. Per la meva banda l'idea era anar a 4'30" sense forçar per les ferides de la caiguda del dijous i va anar bé.
Respecte al cross, bona organització per part del Club Badia de Palma i circuit pla encara que amb molts girs tancats que feien que tornessis a arrancar molt sovint.
En Miquel a mitja cursa
Segundo cross de la temporada, esta vez corrió toda la familia, Pau y Miquel hicieron sus carreras como siempre aunque Pau notó el partido entero que jugó el día anterior.
Por otro lado Toniet, Toni y yo hicimos nuestras carreras. Toniet lo dio todo hasta el final mientras que Toni cada vez va mejorando su ritmo de carrera. Por mi parte la idea era ir a 4'30" sin forzar por las heridas de la caida de jueves y fue bien.
Respecto al cross, buena organización por parte del Club Badia de Palma y circuito llano aunque con muchos giros cerrados que hacían que volviese a arrancar muy a menudo.
En Toni a la segona volta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada