18 de desembre 2015

II Cursa AXA-Via Asima 2015

Molta família aquesta vegada
El passat diumenge es va celebrar la segona edició de la cursa AXA-Via Asima on s'estrenava com a patrocinador AXA on el meu cosí Alfonso tenia molt a veure.
Respecte als nins, en Pau va fer segon i en Miquel quart a les seves respectives curses mentre que en Toniet va guanyar a la seva categoria.
El meu germà, na Maria Antònia, el meu cosí i jo vàrem fer la cursa absoluta d'uns 8 kms i pico on ella va aconseguir el tercer lloc a la seva categoria amb un bon ritme. Jo vaig aconseguir fer-los a 4'24" de ritme encara que vaig arrossegar unes molèsties a l'esquena de la darrera setmana.
Bona cursa amb camiseta, buff i avituallament al mig i al final de la cursa així com sortejos. L'únic millorable seria que tanquessin les cantonades amb tanques i cintes, ja que molta gent va acurçar per damunt les voreres.
En Miquel remontant com sempre...
En Pau disputant el segon lloc...
El pasado domingo se celebró la segunda edición de la carrera AXA-Via Asima donde se estrenaba AXA como patrocinador donde mi primo Alfonso tenía mucho que ver.
Respecto a los niños, Pau hizo segundo y Miquel cuarto mientras que Toniet ganó en su categoría.
Mi hermano, María Antonia, Alfonso y yo hicimos la prueba absoluta de unos 8 kms y pico donde ella consiguió un tercer lugar en su categoría a un buen ritmo. Yo conseguí hacerlos a un ritmo de 4'24"  aunque arrastraba unas molestias en la espalda de la semana anterior.
Buena carrera con camiseta, buff y avituallamiento en la mitad y al final de la carrera así como sorteos. Lo único mejorable sería que cerrasen las esquinas con vallas y cintas ya que mucha gente atajó por encima de las aceras.
Arribada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada