01 de gener 2016

2015 ple de muntanyes i amics!!

Fent la sortida de l'Ultra amb milanes i CSR
Ja hem deixat enrere el 2015 amb el record de moltes sortides, curses i el més important, molts d'amics!! A més, enguany hem organitzat a més de la Brutatló i altres curses d'asfalt per les festes, una cursa de muntanya a S'Arracó: la Trapa Trail que esper que continuï per molts d'anys.
Al 2016 li desig que sigui igual que l'anterior respecte a les lesions i a veure si finalment es pot fer, d'una forma o altra, l'Ultra que es feia a la Serra de Tramuntana. Com sempre l'1 de març farem la clàssica volta a Andratx i per maig anirem a Menorca a fer Camí de Cavalls de nou.
Tant el Comando Andratx com el Club d'atletisme d'Andratx han crescut molt i han fet reptes espectaculars, per aquest any tornarem a preparar grans coses!!
Molts d'anys a tots i pròsper any nou!!
Al Coll Andritxol
Espectacular nevada per febrer al peu de l'Ofre
Ya hemos dejado atrás el 2015 con el recuerdo de muchas salidas, carreras y lo más importante, muchos amigos!! Además hemos organizado aparte de la Brutatló y otras carreras de asfalto por las fiestas, una carrera de montaña en S'Arracó: la Trapa Trail que espero que continúe por muchos años más.
Al 2016 le deseo que sea igual que el anterior respecto a las lesiones y a ver si finalmente se puede hacer, de una forma u otra, la Ultra que se hacía en la Serra de Tramuntana. Como siempre el 1 de marzo haremos la clásica Vuelta a Andratx y por mayo iremos a Menorca de nuevo a hacer Camí de Cavalls.
Tanto el Comando Andratx como el Club de atletismo de Andratx han crecido mucho y han realizado retos espectaculares, para este año volveremos a preparar grandes cosas!!
Felicidades a todos y próspero año nuevo!!
Sortida de la Volta a Andratx
Al mirador de la Trapa

Puig de sa Font
Amb el Messi de les muntanyes...
Sortida  de la Marató amb un crack mallorquí
Arribada a Pollença
Completant la volta a Menorca (en dues etapes)...
Al Brutatló d'Andratx
Dalt de s'Esclop
A la Paret des Moro
Muntant la Trapa Trail prop del Cap fabioler
Sortida de la Trapa Trail a S'Arracó
Amb els companys de Mallorca Trail
Al Coll des Coloms
Davallant Biniorella cap al Port
31 de desembre a Sa Farineta

1 comentari:

  1. Èfectivament, un gran any el 2015, molt ben resumit en aquestes fotos. Desitg que l'any que avui comença estigui ple de curses, alegries, moments inolvidables,i sobre tot, ple d'amics compartint la passió per la muntanya.

    ResponElimina