08 de gener 2016

Cursa dels Reis 2016 Palma

En Miquel a l'esprint
Com cada any per Reis, tenim la cursa que organitza n'Esther a Palma i que sempre és un èxit de participació (més de 100 participants a les curses dels més petits).
Enguany en Miquel ens ha donat la sorpresa fent una cursa de menys a més guanyant a l'esprint després de 600 metres. En Pau, que enguany corria amb nins més majors, va fer la seva prova dintre dels 20 primers.
Com sempre, l'organització molt bona, amb camiseta i borsa amb menjar i circuit perfectament senyalitzat, content de tornar a veure a en Martí, Elena, Diego i Esther!!
En Pau controlant
Podi benjamí
Como cada año por Reyes, tenemos la carrera que organiza Esther en Palma y que siempre es un éxito de participación (más de 100 participantes en las carreras de los más pequeños).
Este año Miquel nos ha dado la sorpresa haciendo una carrera de menos a más ganando al sprint después de 600 metros, Pau, que este año corría con niños más mayores, hizo su prueba entre los 20 primeros.
Como siempre, la organización muy buena, con camiseta y bolsa con comida y circuito perfectamente señalado, contento de ver de nuevo a Martí, Elena y Esther!!
Sortida

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada