01 d’agost 2013

Primera sortida post incendi

Es Puig Cornador, darrera Sa Coma freda i més enrera es Campàs...
Avui he sortit amb en Ramón cap a la torre de vigilància de Garrafa per veure quin panorama teníem després de l'incendi. El que primer m'ha sorprés és que no hi havia ningú a la torre de vigilància, serà cosa de les retallades del Govern... així anam...
Respecte al que hem vist podem dir que tant Son Na Vidala com es Puig Cornador estan totalment cremats i que la cara sud de s'Esclop i el Galatzó s'han salvat.
Aquesta temporada començarem les sortides llargues per la zona entre Sant Elm i Camp de Mar encara que mirarem d'anar per la zona cremada per veure com ha quedat i veure si podem ajudar d'alguna forma.
Per aquí va pujar el foc inicial...
Hoy he salido con Ramón hacia la torre de vigilancia de Garrafa para ver que panorama teníamos después del incendio. Lo que primero me ha sorprendido es que no había nadie en la torre de vigilancia, será cosa de los recortes del Govern... así vamos...
Respecto a lo que hemos visto podemos decir que tanto Son Na Vidala como el Puig Cornador están totalmente quemados mientras que se han salvado las caras sur de s'Esclop y el Galatzó.
Esta temporada comenzaremos las salidas largas entre San Telmo y Camp de Mar aunque haremos algunas salidas a las zonas quemadas para ver como han quedado y ver si podemos ayudar de alguna forma.
Panoràmica des de Garrafa...

1 comentari:

 1. Hola Llop,
  Uns corredors voldriem fer 20 km amb 1000+ el proper diumenge 11 a les 19.00
  en primer lloc, vols venir?
  en segon lloc, es recomanable anar per la zona cremada o no? hem proposat fer des del poliespotiu d'Andratx i pujar a s'esclop. Pero no sabem bé el camí.
  Ens pots donar un cop de ma?

  una aferrada

  Artur

  ResponElimina