23 d’agost 2013

El Comando Andratx torna als entrenaments

Després d'uns mesos de descans actiu ja s'apropa el mes de setembre on començarem a planificar els diferents entrenaments per diferents objectius: Trails, Ultras, CDC, ruta, triatlons, etc...
Aprofitant que havien demanat per fer una sortida caminant hem anat a fer prop de dues hores i mitja per Sant Elm cap a la Torre de Cala en Basset per després anar cap a S'Arracó desviant-nos per Can Boley arribant a Cala Conills i tornada al punt de sortida on ens hem donat un bon bany.
Al final hem estat en Ramon, n'Elena, Juanjo, Toni i un servidor (a n'Aina unes forces misterioses l'han retinguda al llit...jaja!!).
Continuarem fent alguna cosa més encara que tranquil·la donada la calor que encara fa.
Después de unos meses de descanso activo ya se acerca el mes de septiembre donde comenzaremos a planificar los diferentes entrenamientos para diferentes objetivos: Trails, Ultras, CDC, ruta, triatlones, etc...
Aprovechando que habían pedido para hacer una salida caminando hemos hecho cerca de dos horas y media por San Telmo hacia la Torre de Cala en Basset para después ir hacia S'Arracó desviándonos por Can Boley llegando a Cala Conills y vuelta al punto de salida donde nos hemos dado un buen baño.
Al final hemos sido Ramón, Elena, Juanjo, Toni y un servidor (a Aina unas fuerzas misteriosas la han retenido en la cama...jaja!!).
Continuaremos haciendo alguna cosa más aunque tranquila dado el calor que aún hace.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada