21 d’agost 2013

Mini Stage a Son Serra de Marina

Provant la GoPro dalt del màstil...
Aquest cap de setmana hem aprofitat per anar a Son Serra i desconnectar de tot aprofitant per recordar els vells temps fent windsurf, bussejant (agafant pops a l'estil clàssic a mà), nedant i fins i tot fent part d'un GR que va des de Lluc fins a Artà.
Ha anat molt bé per carregar de nou les piles per la pròxima temporada on veig que augmentarem el nombre de membres del Comando Andratx especialment gent nova a la muntanya que vol començar a preparar la Trail de la Serra de Tramuntana.
També hi ha pops a Son Serra
Rutes de còrrer i windsurf...
Este fin de semana hemos aprovechado para ir a Son Serra de Marina y desconectar de todo aprovechando para recordar los viejos tiempos haciendo windsurf, buceando (cogiendo pulpos al estilo clásico a mano), nadando e incluso haciendo parte de un GR que va desde Artà hasta Lluc.
Ha ido muy bien para cargar de nuevo las pilas para la próxima temporada donde veo que aumentaremos el número de miembros del Comando Andratx especialmente gente nueva que quiere comenzar a preparar la Trail de la Sierra de Tramuntana.
Sa Tramuntana al fons...
Un GR per descobrir...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada