09 de febrer 2013

Volta a Andratx 2013

Sa Dragonera des de Sa Trapa
Ja queda menys d'un mes per la 3ª edició de la Volta a Andratx. Pels que no la coneixeu encara es tracta d'un entrenament de muntanya donant la volta al municipi d'Andratx a ritme "caco", es a dir, caminant les pujades i correguent la resta.

Com cada any canviarem el sentit de la volta per lo que el 1 de març a les 8 del matí sortirem des del Palau d'esports d'Andratx cap a Sa Gramola, Sa Trapa, Sant Elm, Port d'Andratx, Camp de Mar, Cap Andritxol i tornada a Andratx.
En total seran uns 43-44 quilòmetres amb un desnivell similar a la volta de l'any passat: 2000 metres d+.

Com a referència pos 2 punts quilomètrics amb l'horari estimat:
- Sant Elm: 17-18 qm.               10.45 AM
- Port d'Andratx: 26-27 qm.      13.30 PM
La durada aproximada serà de 8-8'30 hores si no surt cap problema  (16.30-16.45 PM).

Al Port d'Andratx hi deixarem un cotxe amb material per carregar (aigua, isotònic, menjar, roba, etc..). També hi ha l'opció de qui vulgui fer un trajecte més curt pot aturar tant a Sant Elm com al Port (deixant el cotxe allà).
Per apuntar-vos només tenir que entrar al foro de atletasdebaleares.com: foro i deixar el vostre nom i distància a fer. A qui no li vagi be entrar al foro basta que m'ho digui de qualsevol manera (sms, bloc, facebook...).
Camí de Sa Gramola cap a Sa Trapa
Ya queda menos de un mes para la 3ª edición de la Vuelta a Andratx. Para los que aún no la conocéis se trata de un entrenamiento de montaña dando la vuelta al municipio de Andratx a ritmo "caco", es decir, caminando en las subidas y corriendo el resto.

Como cada año cambiaremos el sentido de la vuelta por lo que el 1 de marzo a las 8 de la mañana saldremos desde el Palau de Andratx hacia Sa Gramola, Sa Trapa, Sant Elm, Puerto de Andratx, Camp de Mar, Cap Andritxol y vuelta a Andratx.
En total serán unos 43-44 kms con un desnivel similar a la vuelta del año pasado: 2000 d+.

Como referencia pongo 2 puntos kilométricos con el horario estimado:
- San Telmo: 18-17 kms                  10.45 AM
- Puerto de Andratx: 26-27 kms    13.30 PM
La duración aproximada será de   horas si no sale ningún problema (16.30-16.45 PM).

En el Puerto de Andratx dejaremos un coche con material para recargar (agua, isotónicos, comida, ropa, etc..). También está la opción de los que quieran hacer un trayecto más corto pudiendo pararse en San Telmo o en el Puerto (dejando el coche alli antes).
Para apuntaros solo tenéis que entrar en el foro de atletasdebaleares.com: foro  i dejar vuestro nombre y distancia a recorrer. A quien no le vaya bien entrar al foro basta que me lo comunique de cualquier forma (sms, blog, facebook...)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada