05 de novembre 2012

Jungle Parc 2012

Ahir varem anar al Jungle Parc de Santa Ponsa on la nostra amfitriona i amiga Celine ens va tractar de luxe. Va ser la primera vegada que ho provarem ja que sempre duia els nins (hi varem anar el passat dijous amb ells) i no em donava temps per lo que varem fer tant el circuit explorador com l'extrem i com no, varem pagar la novatada encara que ens varem riure molt.
Ahir era el darrer dia que obrien de forma regular però si aconseguiu grups de 10 o més persones (o totes adultes o tots nins) vos obriran aquest hivern.
Aquí teniu l'enllaç per tenir més informació: Jungle Parc
Aquest volia repetir...
En Pau sense cap problema...
Ayer fuimos al Jungle Parc donde nuestra anfitriona y amiga Celine nos trató de lujo. Fue la primera vez que lo probábamos ya que siempre llevábamos los niños (fuimos el pasado jueves con ellos) y no nos daba tiempo por lo que hicimos tanto el circuito explorador como el extremo y como no, pagamos la novatada aunque nos reimos mucho.
Ayer era el último día que abrían de forma regular pero si conseguís grupos de 10 o más del mismo nivel (todo adultos o todo niños) os abrirán este invierno.
Aquí tenéis el enlace para tener más información: Jungle Parc
A la corda fluixa...
Directe cap els matalassos...
La meva germaneta
Amb la nostra amiga Celine

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada