09 de novembre 2012

Antenes - Biniorella - Camí de sa Vinya - Coll Baix

Ahir dijous varem fer una nova sortida on varem tenir un nou convidat des de Palma: en Manu que va poder gaudir dels camins d'Andratx. Llàstima que ens ho passarem tant be que ens oblidarem de fer la foto de torn.
També va ser l'acomiadament de les meves Trabuco 14, la pròxima sortida ja estrenarem les Fuji Trabuco i ja vos aniré contant que tal van.
Al mateix temps vaig estrenar el boteller de Raidlight per aquestes sortides més curtes, a altre post ja posaré la prova del material.
Finalment no deixar de nombrar la resta de components de la sortida Ramon, Elena, Mirri, Maria Antònia i Toni que, cadascun al seu ritme, van millorant cada pic més.
Ayer jueves hicimos una nueva salida donde tuvimos un nuevo invitado desde Palma: Manu que pudo disfrutar de los caminos de Andratx. Lástima que nos lo pasamos tan bien que se me olvidó hacer la foto de turno.
También fue la despedida de mis Trabuco 14, la próxima salida ya estrenaremos las Fuji Trabuco y ya os iré contando que tal van.
Al mismo tiempo estrené el botellero de Raidlight para estas salidas más cortas, en otro post ya pondré la prueba del material.
Finalmente no dejar de nombrar al resto de componentes de la salida: Ramón, Elena, Mirri, Maria Antonia y Toni que, cada uno a su ritmo, van mejorando cada vez más.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada