20 de novembre 2012

Andratx - Sant Elm - Andratx

Manu, Ramón i Samu a Sant Elm amb sa Dragonera al darrera.
Avui hem tingut el plaer de comptar amb la presència de dos "pross" que s'estaven recuperant de les seves lesions i han aprofitat un dels nostres entrenaments: Samu i Juanjo.
A més han vingut en Ramón i en Manu (Mirri espavila que aquest ja ve més que tu...jaja!!). Hem fet una ruta que fa dos anys varem tardar mitja hora més: Andratx-Sant Elm-Andratx passant per na Vidala i S'Arracó amb molt bones sensacions malgrat tenir les cames pesades de la natació d'ahir. Fins i tot el temps ens ha acompanyat fent un dia sensacional per córrer.
Ramón, Manu, Samu i Juanjo a l'arribada.
Hoy hemos tenido el placer de contar con la presencia de dos "pross" que se estaban recuperando de sus lesiones y han aprovechado uno de nuestros entrenos: Samu y Juanjo.
Además han venido Ramón y Manu (Mirri espabila que éste ya viene más que tú...jaja!!). Hemos hecho una ruta que hace 2 años tardamos media hora más: Andratx-San Telmo-Andratx pasando por Na Vidala y S'Arracó con muy buenas sensaciones a pesar de tener las piernas pesadas de la natación de ayer. Incluso el tiempo nos ha acompañado haciendo un dia sensacional para correr.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada