16 de febrer 2012

Volta a Andratx (III) Sant Elm-Andratx

Na Cris, Mirri i Ramon a la torre d'en Basset
Avui hem fet la darrera etapa de la Volta a Andratx (encara ens queda el tros que va des del Port fins a Sant Elm) des de Sant Elm fins Andratx passant per la torre de Cala en Basset, Sa Trapa, Ses Basses, es Campàs, sa Gramola i el Coll dels Coloms totalitzant aproximadament 18'5 quilòmetres.
Dic aproximadament perquè m'he oblidat el GPS i he provat amb el Runtastic de l'Iphone. Llàstima que no es puguin treure arxius GPX o KML i no tindré track per passar als de la Volta a Andratx. Potser en Ramon la torni a fer aquest dissabte i li passaria el GPS.
Per cert, avui s'ha estrenat a les nostres sortides na Cris de l'equip Ñam-Ñam, enguany ja només ens falta que vingui na Tere per completar el Poker.
Al mirador de Sa Trapa
Hoy hemos hecho la última etapa de la Vuelta de Andratx (aunque nos queda el trozo que va desde el Puerto hasta San Telmo) desde San Telmo hasta Andratx pasando por la Torre de Basset, la Trapa, Ses Basses, es Campàs, Gramola i Coll des Coloms totalizando aproximadamente 18'5 kilómetros.
Digo aproximadamente porque me he olvidado el GPS y he probado con el Runtastic del Iphone. Lástima que no se puedan sacar archivos GPX o KML por lo que no tendré track para los que hagan la vuelta a Andratx. Quizás Ramon la vuelva a hacer el sábado y ya le pasaré el GPS.
Pior cierto, hoy se ha estrenado Cris de las Ñam-Ñam en nuestras salidas, este año solo falta Tere para completar el Poker.

3 comentaris:

  1. Pau, mucho hablar de caminos, kilometros y traks, pero no falta hablar de avituallamientos. chocolatinas, paellas, coca cola... O te piensas que sólo venimos a correr?

    ResponElimina
  2. Lo de la paella que dice Roman es una buena idea. ¿No crees Pau? :-)

    Pau, demà dissabte ho repetirem amb n'Elena. Si vols que portem el GPS ja diràs coses....

    ResponElimina
  3. Tranqui Román que la semana que viene hablamos del tema comida...o cena...

    ResponElimina