11 de febrer 2012

Volta a Andratx 2012 (II)

Avui hem aprofitat el bon temps per fer la tirada des d'Andratx fins el Port passant per les Antenes, Cala Blanca i Sa Talaia obtenint el segon track de la Volta a Andratx i confirmant que fins el Port tenim els 18 quilòmetres que haviem calculat inicialment.
La propera setmana tocarà fer el tros entre el Port i Sant Elm passant per Cala Egos i ja nomes ens faltaria el camí entre Sant Elm i Andratx passant per la Trapa, Ses Basses i es Campàs.
Na Mirri, Ramón, Maria Antònia i Mª Jesús dalt sa Talaia
Hoy hemos aprovechado para hacer la tirada entre Andratx hasta el Puerto pasando por las Antenas, Cala Blanca y Sa Talaia obteniendo el segundo track de la Vuelta a Andratx y confirmando que hasta el Puerto tenemos los 18 kilómetros calculados inicialmente.
La próxima semana tocará hacer el trozo entre el Puerto y San Telmo pasando por Cala Egos y ya solo nos faltaría el camino entre San Telmo y Andratx pasando por la Trapa, Ses Basses y Es Campàs.

1 comentari:

  1. Uep! Pau. Avui hem fet amb n'Elena el mateix recorregut que ahir vaig fer amb tu i la penya. Hem aconseguit no perdre'ns i fer el recorregut sencer fins el Port amb un temps de 2:38 h. Ets un bon mestre. Gracies.

    ResponElimina