02 de febrer 2012

Próleg Volta a Andratx 2012

Bé, aquí teniu per començar els primers quilómetres de la Volta a Andratx 2012, es tracta d'una pujadeta a l'estil de l'inici de la TST (Teix) amb una davallada un poc técnica per començar a escalfar motors.
La varem fer ahir amb na Maria Antònia, en Ramon, n'Elena i en Blas fent aproximadament 1 horeta i 20 minuts encara que el dia de la Volta pujarem una mica més per arribar al mirador si fa bon temps.
Bueno, aquí tenéis para comenzar los primeros kilómetros de la Vuelta a Andratx 2012, se trata de una subidita al estilo de la del inicio de la TST (Teix) con una bajada algo técnica para comenzar a calentar motores.
La hicimos ayer con Maria Antonia, Ramón, Elena y Blas en aproximadamente 1 hora y 20 minutos aunque el dia de la Vuelta subiremos un poco más para llegar al mirador si hace buen tiempo.

2 comentaris:

  1. ¡Vaig quedar ben cansada! No em pensava que hagués perdut tant durant aquestes 5 setmanes lesionada. Però estic contenta, perquè el turmell ha respost bé. Ara toca recuperar forces, per estar a punt per a la súper Volta a Andratx 2012!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ànim Elena que tu pots, pensa que l'objectiu el tens a la trail d'abril i aquesta és per gaudir-la.

      Elimina