24 de febrer 2012

Volta a Andratx 2012 (els números)


- La sortida serà a les 7.30 h. al Palau d'Andratx (on la sortida del UMST).
- Em surten aproximadament 49'600 Qm.
- A l'alçada del Port surten 18'2 Qm y l'hora d'arribada seria les 11.15 aprox.
- A l'alçada de Sant Elm surten 30'6 Qm (a la pista de futbito) i l'hora aprox. serien les 13.30 (a Cala Conills farem una breu aturada per repostar i menjar algo més sólid que en Roman es queixa...). Lo seu es deixar els cotxos a Cala Conills pels que fan la volta "curta". Adjunt un mapa de com arribar.
- L'hora d'arribada a Andratx seria entre les 17.30 i les 18.00 depenent de les aturades i les meves forces (enguany he hagut de sacrificar dos entrenaments setmanals per cuidar-me l'esquena al gimnàs).
- Surten 5606 metres de desnivell acumulat dels quals 2802 són positius (es a dir, 400 metres més que al TST amb 11 qm menys... més concentrat..jeje).
- No fa falta dir que això no és cap competició ni similar, només sortim a entrenar per acumular volum de Qms al ritme que volguem.
- Pensau que al ser 50 Qm les pujades les faré caminant per trotar la resta, els valents poden escollir entre esperar adalt o continuar fins el infinit... i més enllà...
- Per més informació aquí teniu l'enllaç al fil del forum on es concreta tot:  forum
Arribada al Port d'Andratx
Arribada a Sant Elm
Darrers 19 quilòmetres...
- La salida será a las 7'30 en el Palau municipal de deportes de Andratx (donde la salida del Ultra Trail).
- Me salen aproximadamente 49'600 km
- A la altura del Puerto de Andratx salen 18'2 km y la hora de llegada (siempre hablo de mi ritmo) sería a las 11'15 h.
- A la altura de San Telmo (en la pista de futbito) salen 30'610 km y la hora aproximada sería las 13.30 h. (en Cala Conills haremos una breve parada para recargar y comer algo más sólido que sino Román se queja...).  Lo suyo sería dejar los coches justo en la entrada en Cala Conills, adjunto un mapa.
- La hora de llegada a Andratx sería entre las 17.30 y las 18.00 dependiendo de las paradas y mis fuerzas (este año con el tema de la espalda he tenido que sacrificar dos entrenos semanales para ir al gimnasio...)
- Salen 5606 metros de desnivel acumulado de los cuales 2802 son positivos (o sea, 400 metros más en positivo que en el TST y 11 km menos... más concentrado..jeje).
- No hace falta decir que esto no es una competición ni similar, simplemente salimos a entrenar para acumular volumen de kms al ritmo que queramos. 
- Pensad que al ser 50k las subidas las haré caminando para trotar el resto, los valientes pueden elegir entre esperar arriba o seguir hasta el infinito... y más allá...
- Para más información aquí teneis el enlace al hilo del foro donde se concreta todo: foro
Com arribar a Cala Conills...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada