13 de novembre 2011

Rutes noves: Torre Nova

A finals de mes comencen els entrenaments del Comando Andratx per preparar de nou el Trail Mallorca així que estic ultimant les noves rutes per aquesta temporada.
Aquesta vegada aprofitant que el meu cunyat i en Joan anaven a cercar esclata-sangs, m'han acostat a la zona de Torrenova, més enfora que l'Evangèlica provant diferents camins amb molt de desnivell.
També he aprofitat per fer un reportatge fotogràfic a una zona plena de oliveres i alzines que ja penjaré en breu.
M'ha cridat l'atenció la gran quantitat de cercador d'esclata-sangs i, fins i tot, alguns que han deixat senyals al terra col·locant fongs enmig del camí a l'inrevés... una senyal nova??
Per cert, com duia els cascos de música posats no m'he adonat que a un quilòmetre d'on estava un helicòpter ha caigut explotant al terra... ens hem donat compte quan tornaven on eren els bombers, policia, protecció civil, etc...
Cala de ses Ortigues
fa mengera pero no és bona...
A finales de mes comienzan los entrenamientos del Comando Andratx para preparar de nuevo el trail Mallorca así que estoy ultimando las nuevas rutas para esta temporada.
Esta vez, aprovechando que mi cuñado y Juan iban a buscar setas, me han acercado a la zona de Torrenova, más lejos que s'Evangèlica probando diferentes caminos con bastante desnivel.
También he aprovechado para hacer un reportaje fotográfico a una zona llena de oliveras y encinas que ya colgaré en breve.
Me ha llamdo la atención la gran cantidad de buscadores de setas e, incluso, algunos que han dejado señales en el suelo colocando setas al revés enmedio del camino... ¿una señal nueva?
Por cierto, como llevaba los cascos de música no me he enterado que a un kilómetro de donde estaba un helicóptero ha caido explotando en el suelo... nos hemos dado cuenta al volver donde estaban los bomberos, policia, protección civil, etc...
Senyals al camí??
Detall d'una entrada

3 comentaris: