02 de novembre 2011

Pont familiar i esportiu

Aprofitant aquest pont per Tots Sants hem fet dues sortides: la primera al Coll Andritxol amb els nins i en Uep. No ha fet falta dir-lis que correguessin, ells mateixos han començat i no han aturat fins arribar adalt. Dona gust que els agradi fer activitat física i s'ho passin be.
La segona sortida ha estat a Portol amb tota la família on hem tingut la tradicional caragolada amb caragols d'Andratx i de Son Serra. En Pau ha aprofitat per millorar lo d'anar en bicicleta sense rodes i en Miquel no ha aturat de correr. Com sempre he aprofitat per rodar uns 5 quilòmetres amb el meu germà i així suar un poc la camiseta.
En definitiva dos dies ben aprofitats amb dues coses molt importants: la família i l'esport.
En Pau iniciant-se al canicross...

En Miquel va per lliure com en Uep...
Sa caragolada no falta mai pel dia de Tots Sants
Aprovechando este puente por Todos los Santos hemos hecho dos salidas: la primera al Coll Andritxol con los niños y Uep. No ha hecho falta decirle que corriesen, ellos mismo han comenzado y no han parado hasta llegar arriba. Da gusto ver como les gusta hacer actividad física y que se lo pasen bien.
La segunda salida ha sido a Portol con toda la família donde hemos tenido la tradicional caracolada con caracoles de Andratx y de Son Serra. Pau ha aprovechado para mejorar lo de ir en bicicleta sin ruedas y Miquel no ha parado de correr. Como siempre he aprovechado para rodar unos 5 kilómetros con mi hermano y así sudar un poco la camiseta.
En definitiva dos días bien aprovechados con dos cosas muy importantes: la família y el deporte.
En Miquel iniciant-se a la muntanya...
En Uep es comença a preparar pel la nova temporada...

1 comentari:

  1. així m'agrada!! si te dic jo que ve una generació molt forta.... jejejeje...

    ResponElimina