23 de novembre 2011

Comencen els entrenaments a Andratx per la TMST

Gran grup per Cala d'Egos...
 Com l'any passat per aquestes dates començam els entrenaments encaminats a la Trail Mallorca Serra de Tramuntana. Igual que l'any passat tenim gent que comença i altres que ja tenen experiència en diferents curses així que aniré programant sortides per a tots els gustos i ritmes però sempre de forma lo més divertida possible per arribar al mes d'abril amb moltes ganes i il·lusió.
Aquest estiu he estat cercant noves rutes que, juntament amb les altres, ens donen un ample ventall de possibilitats aquests 4 mesos i mig pròxims.
En breu ens reunirem per planificar els dies encara que de moment seran els dilluns, dimecres i divendres (i alguns caps de setmana) pel matí fins el 19 de desembre ja que tinc rehabilitació de l'esquena els dimarts i dijous.
Tot el que estigui interessat només ha de deixar un missatge i serà benvingut com sempre. Per suposat que els companys de sempre saben com contactar per venir quan vulguin.
També vos record que per febrer/març tindrem la segona volta a Andratx de uns 50 quilòmetres com l'any passat amb un recorregut totalment diferent però igual de divertit.
Finalment només dir-vos que vos esperam i desitgem que pugueu gaudir dels espectaculars paisatges d'Andratx tal i com ho vareu fer l'any passat. Ànims a tots!!
Amb en Tintin de Soller a Pollença...
D'Estellencs a Andratx amb en Toni Contestí i la seva doble ultra...
A la paret des Moro acompanyats per Paco Ori i Björn...
A Garrafa amb Samu i Lothar...
Como el año pasado por estas fechas comenzamos los entrenamientos encaminados a la Trail Mallorca Serra de Tramuntana. Igual que el año pasado tenemos gente que comienza y otro que ya tienen experiencia en diferentes arreras así que ire programando salidas para todos los gustos y ritmos pero siempre de una forma lo más divertida posible para llegar al mes de abril con muchas ganas y ilusión.
Este verano he estado buscando nuevas rutas que, juntamente con las otras, nos dan un amplio abanico de posibilidades estos 4 meses y medio próximos.
En breve nos reuniremos para planificar los días aunque de momento serán los lunes, miércoles y viernes (además de algunos fines de semana) por la mañana hasta el 19 de diciembre ya que tengo rehabilitación de la espalda los martes y jueves.
Todo el que esté interesado sólo ha de dejar un mensaje y será bienvenido como siempre. Por supuesto que los compañeros de siempre saben como contactarnos para venir cuando quieran.
También os recuerdo que por febrero/marzo montaremos la segunda vuelta a Andratx de 50 kilómetros aproximadamente como el año pasado con un recorrido totalmente diferente pero igual de divertido.
Finalmente deciros que os esperamos y deseamos que podáis disfrutar de los espectaculares paisajes de Andratx tal y como hicisteis el año pasado. Ánimos a todos!!
El trio calavera al Cap Andritxol...
Amb en Dani i en Pep a s'Evangélica...
Amb els de Mallorca Trail de Sant Elm a Santa Ponsa...
amb n'Helga a l'Ofre...
Iniciant a na Blanca davant sa Dragonera
Amb Abilio, Alberto i Ramón...
20 valents per donar la volta a Andratx...
Un dels meus favorits: Roman i Carme, els Ufff!!!, Tintin i Uep...

9 comentaris:

 1. Molt be Pau. N'Elena (elenavera.com) i jo som candidats a afegir-nos al comando andritxol :-)

  ResponElimina
 2. Quin historial d'entrenaments més xulo!!!!

  ResponElimina
 3. Cuantes bones fotos Pau, l´any pasat va esser un any molt guapo, esper que enguany sigui igual o mijor.
  Román

  ResponElimina
 4. Que muchos entrenos me perdí el año pasado por lesion... espero este año conocer ese rinconcito de la isla que se me resiste...

  Ernesto GREC

  ResponElimina
 5. Que recuerdos tan bonitos en todos los entrenos por cierto casi estoy en todas las fotos jejeje...

  ResponElimina
 6. Si Tintín, junto con Maria Antonia, Mª Jesús y Luisa eres una parte del Comando Andratx.

  ResponElimina
 7. Hola Pau! me gustaría participar en vuestras salidas, bueno en las que organicéis los domingos, ya tengo zapas de montaña!!!!!

  Bsos a los 4
  Blanca

  ResponElimina