26 de novembre 2011

Dinar final de temporada a Aubenya

Roman i Pintores pensant en la pròxima aventura...

Avui gràcies a l'hospitalitat de'n Roman i na Carme hem pogut reunir-nos els amants de la muntanya, curses, trialons i altres herbes a la seva casa a Aubenya prop de Montuiri.
Hem pogut gaudir de trobar-nos amb gent que feia temps que no veiem, xerrar de batalletes i escoltar nous reptes per part de tothom. Tot amb un dinar espectacular per part de tots que segur haurem de cremar aquest dies següents.
He penjat les fotos al Picassa de la dreta, per cert, si vos fixau en una foto de Jose Manuel podreu veure un dels seus secrets a l'hora de menjar... jaja!!
Roman i Carme, gràcies per tot!!
El dianr ha estat boníssim i quasi no ha quedat res...
Gran varietat de dolços amb Ramon vigilant...
Samu no ha aturat...
Hoy gracias a la hospitalidad de Román y Carmen hemos podido reunirnos los amantes de la montaña, carreras, triatlones y otras hierbas en su casa de Aubenya cerca de Montuiri.
Hemos podido disfrutar de encontrarnos con gente que hacía tiempo que no veiamos, hablar de batallitas y escuchar nuevos retos por parte de todos. Todo con una comida espectacular por parte de todos que seguro que tendremos que quemar estos próximos días.
He colgado las fotos en el Picassa de la derecha, por cierto, si os fijais en una foto de Jose Manuel podreis ver uno de sus secretos a la hora de comer... jaja!!
Roman y Carmen, gracias por todo!!
Miquel ha descobert on en Roman fa els seus entrenaments secrets de natació...
Jose Manuel i Ramón...

1 comentari:

  1. Chulísima la foto de Miquel en el safreig. La podías haber enviado al telediario para "el Tiempo" es una pasada!

    ResponElimina