21 de novembre 2011

Mallorca Trail a Andratx: Sant Elm-Santa Ponsa (Transmallorca Run)

Els 9 de Sant Elm... com la Comunidad del Anillo..jaja!!
 Avui hem tingut el plaer de compartir entrenament amb la plana major de Mallorca Trail (Dani Salas i Toni Contestí) que juntament amb altres 6 cracks han desafiat els llamps i trons que havia a les 7 del matí per venir aquí.
Finalment no ens ha caigut ni una gota i hem pogut gaudir d'un dia formidable i fer els 22 quilòmetres entre Sant Elm i Santa Ponsa creuants les montanyes i disfrutant d'uns paissatges únics.
Pujades, davallades (com les del video), camins plens de bolets (algun esclatasang he pogut veure) i una temperatura perfecte han estat al llarg de tot el camí juntament amb un grup excepcional format per en Tintín, na Tere,en Pedro, en Nadal, n'Ernesto i en Joan.
Per la meva part l'esquena ha respost molt bé encara que em falta molt d'entrenament (estic a la pretemporada) però amb bones sensacions.
Hoy hemos tenido el placer de compartir con la plana mayor de Mallorca Trail (Dani Salas y Toni Contestí) que junto con otros 5 cracks han desafiado los truenos y rayos que había a las 7 de la mañana para venir aquí.
Finalmente no nos ha caido ni una gota y hemos podido disfrutar  de un día formidable y hacer los 22 kilómetros entre San Telmo y Santa Ponsa cruzando las montañas y disfrutando de unos paisajes únicos.
Subidas, bajadas (como la del vídeo), caminos llenos de setas (algún esclata-sang he podido ver) y una temperatura perfecta han estado a lo largo de todo el camino junto con un grupo excepcional formado por Tintín, Tere, Pedro, Nadal, Ernesto y Joan.
Por mi parte la espalda ha respondido muy bien aunque aún me falta mucho entrenamiento (estoy en pretemporada) pero con buenas sensaciones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada