24 de maig 2011

4 finishers andritxols a l'Ironman de Lanzarote

N'Abilio m'ha enviat la crònica dels andritxols a Lanzarote, aquí vos la pos i faig extensiva la meva enhorabona a tots els balears que varen finalitzar aquesta dura prova.

Éxit quasi total per als andritxols a l'Ironman de Lanzarote.
Considerada una de les proves esportives més dures del món, amb els seus 3'8 qm. de natació, 180 de ciclisme i 42 de cursa a peu, agreujat per les dificultats climatològiques que acompanyaren a tots els participants durant la cursa, fred, pluja, vent, i finalment, molta molta calor, varen fer d'aquest Ironman tot un desafiament.

Els participants andritxols foren els següents: Abilio García que va finalitzar amb un temps de 11h13min, Miquel Caldentey 11h44min, Xisco Porcel 12h06min, Blas Méndez 12h08min, mentre que Carlos Lupiáñez va tenir que abandonar la prova al qm. 20 de la cursa a peu per problemes físics després d'uns parcials de natació i ciclisme excel·lents.
Tota l'informació de temps i resultats es poden consultar a la web CCAndratx.es.
De esquerra a dreta Carlos Lupiañez, Abilio García, Xisco Porcel i Miquel Caldentey.
Abilio me ha pasado la crónica de los andritxoles en Lanzarote. Aquí os la pongo y hago extensiva mi enhorabuena a todos los baleares que finalizaron esta dura prueba. 


Éxito casi total para los andritxoles en el Ironman de Lanzarote.
Considerada una de las pruebas deportivas más duras del mundo, con sus 3,8 km de natación, 180 de ciclismo y 42 de carrera a pie, agravado por las dificultades climatológicas que acompañaron a todos los participantes durante todo el transcurso de la carrera, frío, lluvia, viento y finalmente, mucho mucho calor, hicieron de este IronMan todo un desafío.

Los participantes andritxoles fueron los siguientes: Abilio García que finalizó con un tiempo de 11h13min, Miguel Caldentey 11h44min, Xisco Porcel 12h06min, Blas Mendez 12h08min, mientras Carlos Lupiáñez tuvo que abandonar la prueba en el km 20 de carrera a pie por problemas físicos, tras unos parciales de natación y ciclismo excelentes.
Toda la informacion de tiempos y resultados se pueden consultar en la web CCANDRATX.ES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada