20 de desembre 2010

Es Puig de sa Font (Andratx)

 Avui ha tocat cercar ruta nova i com que pel camí que duu d'Andratx a S'Arracó havia vist unes desviacions que pel Google pareixien que anaven adalt del Puig de sa Font he decidit cercar trobant, després de donar un parell de voltes, el camí que puja fins adalt de tot on es poden veure vistes d'Andratx, del Port, de Sa Dragonera i sant Elm i de s'Esclop. Tot des de dues edificacions que poden ser una torre i un forn de calç o similar.
La pujada es dura i de moment no la he poguda fer sencera corrent. Després he allargat la tirada per fer uns quilòmetres més per fer entrenament mínim.
Torre de vigilància amb s'Esclop al darrera
Hoy ha tocado ruta nueva y como que por el camino que lleva de Andratx a S'Arracó había visto unas dsviaciones que por el Google parecía que lleva al Puig de sa Font he decidido buscar encontrando, tras dar un par de vueltas, un camino que llevaba arriba del todo donde tenemos vistas de Andratx, del Puerto, de la Dragonera y San Telmo y de s'Esclop. Todo desde dos edificaciones que pueden ser una torre y un horno de cal o similar.
La subida es dura y de momento no la he podido subir corriendo entera. Después he alargado la tirada para hacer unos kilómetros más per hacer un entrenamiento mínimo.
Andratx city
Al fons sa Dragonera i Sant Elm
Port d'Andratx al darrera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada