06 de desembre 2010

Cursa popular a Marratxí

Avui ha tocat anar amb la familia a fer la cursa popular a Marratxí. Segons el Garmin no han arribat als cinc quilòmetres de cursa però estic bastant content.
Els que llegiu el meu bloc des de el principi vos recordareu que pel mes d'abril em costava feina baixar dels sis minuts per quilòmetre després d'una aturada massa llarga. Avui la mitja m'ha sortit a 4'34" després de estar tant el dijous com el divendres amb un constipat i febre i d'ahir que em vaig fer 10 quilòmetres de muntanya (l'idea era fer-los amb el grup de'n Roman però vaig acabar fent-los tot sol).
També estic content perque tant na Maria Antònia com el meu germà  han anat a menys de sis (5'35" i 5'20" respectivament) lo que indica que els entrenaments estan donant els seus fruits.
També ens hem trobat a en Jose Maria i els seus companys d'Uffff!!! que ens ha comunicat l'intenció de fer el TST, enhorabona!! segur que ho disfrutareu!!

Hoy ha tocado ir con la familia a la carrera popular en Marratxí. Según el Garmin no hemos llegado a los 5 kilómetros de carrera pero estoy bastante contento.
Los que leeis mi blog desde el principio sabeis que por el mes de abril me costaba horrores bajar de los seis minutos el kilómetro después de un parón bastante largo. Hoy la media ha salido de 4'34" a pesar de estar el jueves y viernes con un constipado y fiebre y de que ayer hice un entreno de 10 kilómetros por montaña (la idea era hacerlos con el grupo de Román pero finalmente los hice solo).
También estoy contento porque Maria Antonia y mi hermano han ido a menos de 6 minutos (5'35" y 5'20" respectivamente) lo que indica que los entrenamientos están dando sus frutos.

foto presa de la web d'Ufff!!
 También nos hemos encontrado a Jose María y sus compañeros de Ufff!! que nos ha comunicado la intención de hacer el TST. Enhorabuena!!! seguro que lo disfrutareis2 comentaris:

  1. cagon dena de constipats!!!!!!! Jo he estat igual, però els campions com noltros, no ens deixam guanyar per un poc de moc ejejeje

    ResponElimina
  2. Vaya ritmazos, enhorabuena a los tres.

    ResponElimina