29 de novembre 2010

Puig de Sa Farineta

Avui ha tocat ruta nova i he anat al cementiri de S'Arracó per trobar el camí que duu directament a S'Arracó així com un altre que puja al Puig de Sa Farineta. Com podeu veure he donat una volta més llarga per aprofitar per fer un entreno decent i finalment (després de no trobar el camí i fer una cridada a n'Abilio) he trobat el camí de pujada just quan començava a ploure.
M'ho he pensat un poc però finalment he decidit pujar amb la pluja, una pujada forta amb un final de roques que t'obliguen a anar tira-tira. La veritat és que ha valgut la pena ja que la vista és espectacular, llàstima de mal temps però si tot va be el dimecres hi tornarem amb la tirada llarga de 20 quilòmetres que tenim pensat fer.
Ja sabeu si algú s'anima que em digui coses i a partir de les 9.30 sortim des d'Andratx. L'idea és fer Port Andratx -Pas vermell -Sant Elm -Puig Farineta -S'Arracó -Pas vermell -Cala d'Egos -Port Andratx, i ho farem com diu l'amic Roman tipo caco (caminar i córrer) a un ritme tranquil.
Hoy ha tocado ruta nueva y he ido al cementerio de S'Arracó para encontrar el camino que lleva directamente a S'Arracó así como uno que sube al Puig de Sa Farineta. Como podeis ver he dado una vuelta más larga para aprovechar para hacer un entreno decente (después de no encontrar el camino y hacer una llamada a Abilio) he encontrado el camino de subida justo cuando comenzaba a llover.
Me lo he pensado un poco pero finalmente he decidido subir con la lluvia, una subida dura con un final de rocas que te obligaban a ir con precaución. La verdad es que ha valido la pena porque la vista es espectacular, lástima de mal tiempo pero si todo va bien el miércoles volveremos con la tirada larga de 20 kilómetros que tenemos pensado hacer.
Ya sabeis si alguien se anima que me diga cosas y a partir de las 9.30 salimos desde Andratx. La idea es hacer Puerto Andratx - Pas vermell - San Telmo - Puig Farineta - S'Arracó - Pas vermell - Cala d'Egos - Port Andratx, y lo haremos como dice nuestro amigo Ramón tipo caco (caminar y correr) a un ritmo tranquilo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada