23 de novembre 2010

Camp de Mar - Cap Andritxol

Poc a poc anam completant les distintes etapes de la futura volta a Andratx. Avui ha estat senzill per trobar els camins corresponents sortint de Camp de Mar cap la torre del Cap Andritxol i arribant fins la mar bordejant tota l'estona una graella que indicava la separació entre els municipis d'Andratx i Calvià.
Això si, pujades un poc fotudes de fer que han fet que una tirada curta de poc més de 5 quilòmetres hagi tingut molta qualitat.
Hi ha un caramull de camins que van cap a Peguera i Cala Fornells que estan molt be per allargar el circuit i fer entrenaments més llargs.
Poco a poco vamos completando las distintas etapas de la futura vuelta a Andratx. Hoy ha sido sencillo para encontrar los caminos correspondientes saliendo de Camp de Mar hacia la torre del Cap Andritxol y llegando hasta la mar bordeando todo el rato una rejilla que indicaba la separación entre los municipios de Andratx y Calvià.
Eso sí, subidas durillas que han hecho que una tirada corta de poco más de cinco kiómetros haya tenido mucha calidad.
Hay un montón de caminos que llevan a Paguera y Cala Fornells que están muy bien para alargar el circuito y hacer entrenamientos más largos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada