28 de novembre 2010

Fotos Duatló Cross S'Arracó 2010

Jose Manuel s'ho ha pres amb alegria
Avui ha tocat organitzar el Duatló Cross de S'Arracó on n'Abilio i el seu equip han fet una tasca fantàstica. Finalment ha fet un boníssim dia i la participació ha estat bona amb representació de distints companys bloggers com en Jose Manuel, Toni Gran, Bistiferra i Baroroig. Finalment en Roman s'ha anat a veure el cross a Palma (és la segona vegada que em dones plantón, la tercera acabes a la llista negra...jaja!).
Al Picassa de la dreta vos deix totes les fotos per que les pugueu agafar.
Toni Gran no tenia fred
Baroroig, el representant dels Triats
Hoy ha tocado organizar el Duatlón Cross de S'Arracó donde Abilio y su equipo han realizado una labor fantástica. Finalmente ha hecho un espléndido día y la participación ha sido buena con representación de distintos compañeros blogueros como Toni Gran, Jose Manuel, Bistiferra y Baroroig. Finalmente Román no ha venido y se ha ido al Cross de Palma (es la segunda vez que me das plantón, a la tercera te meto en la lista negra...jaja!).
En el Picassa de la derecha os dejo todas las fotos para que las podais coger.
Bistiferra sonriu a la càmera

2 comentaris:

  1. jajaja, aixo de tenir dona es lo que te amigo. Jo volia venir al duatlo pero era masa prest despues des sopar des vespre anterior per sa meva princesa.
    No hi haurà una tercera ja que no me agraden ses llistes negres.

    ResponElimina