10 de juliol 2010

Preparació per al Canicross...

Després de nedar 1000 metres avui  migdia, a les 11 del vespre he anat a rodar uns cinc quilòmetres amb el ca a veure quines sensacions tenia per poder anar al canicross de Valldemossa. Fins la meïtat ha anat be i hem aturat per donar-li un litre d'aigua que s'ha begut amb ganes, el ritme era per davall els 6 minuts. A la tornada que era costa cap adalt ja ha començat a anar més poc a poc duguent una mitja de 6'30" i ja se'l veia cansat. Quan hem arribat li he donat una dutxa, aigua i li he deixat el terra ple d'aigua per que es refresqués (com podeu veure a la foto). Supós que haurà que anar amb tranquilitat per que s'acostumi a anar a aquests ritmes i procurar dur-lo a hores fresquetes durant l'estiu.

Después de nadar 1000 metros hoy a mediodía, a las 11 de la noche he ido a rodar cinco kilómetros con el perro para ver que sensaciones tenía para poder ir al canicross de Valldemossa. Hasta la mitad ha ido bien y hemos parado para darle un litro de agua que se ha bebido con ganas, el ritmo era por debajo de los seis minutos. A la vuelta que era cuesta arriba ya ha comenzado a ir más poco a poco llevando una media de 6'30" y ya se le veía cansado. Cuando hemos llegado le he dado una ducha, agua y le he mojado el suelo para que se refrescase (como podeis ver en la foto). Supongo que habrá que ir con tranquilidad para que se acostumbre a ir a esos ritmos y procurar llevarlo en horas fresquitas durante el verano.

2 comentaris:

  1. bones Pau, ja te he comentat cosa per el facebook i per mojatecontracorriente, tema canicross Valldemossa....

    ben es cert que fa molta calor, a Valldemossa baixa un poquet les temperatures, així i tot, no basta, ahir vaig estar intentant reduir el recorregut, es complicat, lo que ha de quedar clar que cada home coneix el seu ca i no hem de anar a espitjar-lo per guanyar, hem de fer festa i intentar introduir a la gent al mon del canicross. Estiré encantat de que vinguis un dia a fer el circuit i així me puguis ponar la teva opinió. Al foro d'atletasdebaleares hi ha un post amb la info de les caniquedadas.

    t'esperam!!!

    Cuida al teu malamute!!

    ResponElimina
  2. Jaja, no, si l'idea no és guanyar XD. Aquest ca lo que li va es tirar no correr XD però si trec temps em veureu per allà fixo.

    ResponElimina