11 de juliol 2010

Mulla't per l'esclerosi múltiple a Andratx


Bé, avui ha estat la cita tan esperada on quasi mig centenar d'andritxols han nedat a la piscina de Es Vinyet totalitzant 20830 metres. Jo, com que l'estava organitzant he aprofitat a primera hora que havia poca gent per fer-ne 1050 metres fins que ha començat a arribar gent.
Agraïr des d'aquí a tots els que han vingut a recolzar aquesta iniciativa tan important per molta gent. Aquí a Andratx tenim na Puri que té aquesta malaltia i ens ha ajudat moltíssim durant tota la jornada. També agraïr als meus companys de feina Mónica i Toni que han ajudat des de primera hora del matí així com al coordinador del CN. Andratx Xisco.


Bueno, hoy ha sido la cita tan esperada donde casi medio centenar de andritxoles han nadado en la piscina de Es Vinyet totalizando 20830 metros. Yo, como estaba de organizador he aprovechado a primera hora que había poca gente para hacer 1050 metros hasta que ha comenzado a llegar gente.
Agradecer desde aquí a todos los que han venido a apoyar esta iniciativa tan importante para mucha gente. Aquí en Andratx tenemos a Puri que tiene esta enfermedad y nos ha ayudado muchísimo durante toda la jornada. También agradecer a mis compañeros de trabajo Mónica y Toni que han ayudado desde primera hora de la mañana así como al coordinador del CN. Andratx Xisco.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada