24 de juliol 2010

Entrenament de muntanya a Andratx - Pas Vermell

Avui tenia bastant lliure el migdia i he aprofitat per anar a rodar pel camí del Pas Vermell probant diferents camins per veure a on arribaven i en consecuència he hagut de tornar enrera o pujar i baixar roques constantement per tornar a sortir a un altre camí. L'intenció és anar veient camins de muntanya al municipi d'Andratx per veure si en un futur no molt llunyà podem montar alguna cursa de muntanya, això si, serà canyera perqué aquí o es puja o es baixa.
Em consta que ja fa un temps ja es va xerrar amb en Toni Contestí del tema així que tornaré a contactar amb ell perque la seva opinió és bastant valuosa per a nosaltres.
Hoy tenía bastante libre al mediodía y he aprovechado para ir a rodar por el camino del Pas Vermell probando diferentes caminos para ver adonde llegaban y en consecuencia he tenido que volver atrás o subir y bajar rocas constantemente para volver a salir a otro camino. La intención es ir viendo caminos de montaña en el municipaio de Andratx para ver si en un futuro no muy lejano podemos montar alguna carrera de montaña, eso si, será cañera porque aquí o se sube o se baja.
Me consta que ya hace un tiempo se habló con Toni Contestí del tema así que volveré a contactar con él porque su opinión es muy valiosa para nosotros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada