20 de juliol 2010

102 anys

Idò si, aquests són els anys que va complir el meu padrí aquest darrer cap de setmana...i té ganes de seguir complint més. Si no vaig equivocat crec que ja té 9 bisnets i 15 nets.
Si no fos perqué te fotuda la cadera encara el veuriem per Palma passetjant com feia cada dia. Ja quan era jove era un adelantat en el tema de fer activitat física perque he vist alguna foto seva fent piragua a l'alçada de Ca'n Barbarà (on està Villario) i d'això estam xerrant de l'any 1930 aproximadament. Pensau que en aquelles dates es realitzava el primer mundial de futbol a Uruguai, es descubria Plutó o neixia Neil Armstrong que posteriorment aniria a la Lluna.
Sempre ha estat al tanto del que passava al mon de l'esport tant a nivell nacional com internacional i té multitud de retalls de premsa i estadístiques fetes per ell des de els seus temps de diferents esports. També sempre em demanava per la meva feina ja que sabia que estava relacionada amb l'esport i a on havia viatjat amb motiu de les diferents competicions que realitzava i gaudia de sentir-ho com si ell mateix haguessi anat.
Bé, des d'aquí el vull tornar a felicitar-lo i desitjar-li que en faci molts més (a aquest pas ens jubila a tots...).
Molts anys!!!

Pues sí, esos son los años que cumplió mi abuelo este fin de semana...y tiene ganas de seguir cumpliendo mas. Si no voy equivocado ya tiene 9 bisnietos y 15 nietos.
Si no fuera porque tiene mal la cadera aún  lo veríamos por Palma paseando como hacía cada día. Ya cuando era joven era un adelantado en el tema de hacer actividad física porque he visto alguna foto suya haciendo piragua enfrente de Ca'n Barbarà (donde está Villario) y estamos hablando del año 1930 aproximadamente. Pensad que en esas fechas se realizaba el primer mundial de futbol en Uruguay, descubrían plutón o nacía Neil Armstrong que posteriormente pisaría la luna.
Siempre ha estado al tanto de lo que pasaba en el mundo del deporte tanto a nivel nacional como internacional y tiene multitud de recortes de prensa y estadísticas hechas por el mismo desde sus tiempos de diferentes deportes. También siempre me pedía por mi trabajo ya que sabía que estaba relacionado con el deporte y adonde había viajado con motivo de las diferentes competiciones que realizaba y disfrutaba de oirlo como si el mismo hubiera ido.
Bueno, desde aquí quiero volver a felicitarlo y desearle que cumpla muchos más (a este paso nos jubila a todos...).
Felicidades!!!

6 comentaris:

  1. Pues desde Aventuras por Mallorca le deseamos muchas felicidades y que mantenga bien la memoria para recordarse de todas esas aventuras que realizó de joven cuando Mallorca era realmente un paraiso.

    ResponElimina
  2. Felicidades de parte de Blanca y mia...por cierto...pregúntale cual es la fórmula.

    ResponElimina
  3. Gracias a todos!!!
    El secreto es tener que hacer algo cada día y él no para nunca.

    ResponElimina
  4. molts padri!!

    des de Valldemossa, una abraçada molt forta!!

    ResponElimina