06 de juliol 2010

Entreno i competició a Magalluf

Aquest cap de setmana he aprofitat que estava a la pista de Magalluf amb el Campionat d'Espanya promesa per provar el circuit de terra que hi ha així com els envoltants. La veritat és que m'ha agradat bastant fins i tot la pujada que hi ha dins el circuit.
També he pogut disfrutar de veure les promeses de l'atletisme espanyol i veure com el nivell balear dins aquesta categoria té bona salut amb les medalles que s'han guanyat. Punt i apart és el tema de'n David Bustos que s'ha fotut una cursa amb un altre crack com en Kevin López donant-nos un espectacle als 1500 metres.
Aquests dos ens donaran molt de xerrar els propers anys fins i tot a nivell internacional.
Este fin de semana he aprovechado que estaba en la pista de Magalluf con el Campeonato de España promesa para probar el circuito de tierra que hay así como los alrededores. La verdad que me ha gustando bastante incluso la subida que hay en el circuito.
También he podido disfrutar de ver las promesas del atletismo español y ver como el nivel balear en esta categoría goza de buena salud con las medallas que se han ganado. Punto y aparte es el tema de David Bustos que se ha metido una carrera con otro crack como es Kevin López dándonos un espectáculo en los 1500 metros.
Estos dos nos darán mucho que hablar los próximos años incluso a nivel internacional.
>

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada