31 de juliol 2010

Canicross Valldemossa

Bé, esperava que m'arribessi alguna foto per posar però de moment posaré un poc del que va ser el Canicross a Valldemossa fa un parell de dies.
De principi ja li vaig indicar a en Kiko que feia massa calor pel meu ca però que no es digui que no es va intentar... els llops som així... al dia següent ja es trobava perfectament i tenia ganes de sortir una altre vegada.
Com a circuit em va parèixer fantàstic... per cans lleugers jeje... molt ben marcat amb les zones correctes pels cans encara que un poc llarg i amb una costa massa feixuda al mig (al menys pel meu ca). Em sembla recordar algo de que media uns 6 quilòmetres i que es miraria d'escurçar per la calor, però el GPS m'indica 6300 metres i em vaig oblidar de posar-lo en marxa fins un cop passades les escales una vegada creuada la carretera, es a dir, quasi 7 quilòmetres. Aquesta no te la perdonaré Kiko jajaja... i el meu ca menys encara ja que va ser a partir del darrer quilòmetre quan es va començar a aturar.
També comentar-te que ets molt afortunat de comptar entre els teus col·laboradors a en Toni Contestí i en Xisco Bonnin ja que li donen un bot de qualitat a la competició.
Per cert, xerrant de la competició, el meu ca em diu que et recordis de que els dos cans que varen arribar per davant d'ell varen agafar una drecera ja que anaven molt enrere jajaja... és que el meu ca és molt competitiu.
Finalment agrair-te a tu i a tots els teus l'esforç per fer aquestes proves, jo la veritat es que dubto que l'any que ve torni a no ser que plogui i li llevis aquella costa maleïda jaja... però continuaré anant especialment per l'hivern que és on es troba a gust corrent. Ja estic mirant per Andratx on es podria fer-ne un i així ajudar a en David a que es pugui fer un circuit de curses de Canicross al llarg de l'any.
Bueno, esperaba que me llegase alguna foto pero de momento pondré un poco de lo que fue el Canicross de Valldemossa hace un par de días.
De principio ya le avisé a Kiko que hacía demasiado calor para mi perro pero que no se diga que no se intentó...los lobos somos así...al día siguiente ya se encontraba perfectamente y con ganas de volver a salir.
Como circuito me pareció fantástico... para perros ligeros jeje... muy bien señalizado con las zonas correctas para el avituallamiento de los perros aunque un poco largo y con una cuesta demasiado fuerte (al menos para mi perro). Me parece recordar algo de que medía 6 kilómetros y que se miraría de acortar por el calor, pero el GPS me indica 6300 metros y eso que me olvidé ponerlo en marcha hasta una vez pasadas las escaleras después de cruzar la calle por lo que se aproxima a los 7 kilómetros. Esta no te la perdonaré Kiko jajaja... y mi perro menos aún ya que fue en el último kilómetro donde comenzó a pararse.
También comentarte que eres muy afortunado de contar con la colaboración de Toni Contestí y Xisco Bonnin ya que le da un salto de calidad a la competición.
Y hablando de competición, mi perro te recuerda que los dos perros que quedaron por delante de él fue porque cogieron un atajo al estar bastante atrás jajaja... es que es muy competitivo.
Finalmente agradecerte a ti y a todos los tuyos vuestro esfuerzo por realizar este tipo de pruebas, yo la verdad es que dudo que vuelva el año que viene a no ser que llueva y quites esa maldita cuesta jaja... pero continuaré yendo especialmente en invierno que es donde se encuentra más a gusto corriendo. Ya estoy mirando por Andratx donde se podría hacer una y así ayudar a David a que se pueda hacer ese circuito de carreras de Canicross a lo largo del año.

10 comentaris:

  1. Estic content de llegir que el teu ca està bé.

    Ens tornarem a veure en millors condicions.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. jeje si, la veritat es que no vaig poder-te fer molt de cas perque estava al tanto del ca pero ja ens trobarem de nou, ah!! disculpa si el ca et va tacar els calçons quan es va espolsar l'aigua XD

    ResponElimina
  3. Yo te paso un par de fotillos esta tarde. Estaría muy bien un canicross en Andratx. Si necesitas nuestra ayuda dilo y ponemos en marcha la maquinaria canicrossera!

    ResponElimina
  4. Me alegro que este bien el perro y seria genial haber mas canicross,si necesitas ayuda cuenta conmigo

    ResponElimina
  5. gracias Rafael, he oido hablar de ti pero aun no te ubico físicamente... ya nos veremos.

    ResponElimina
  6. Te mando las fotos a tu mail o en mi facebook he puesto las fotos del canicross.

    ResponElimina
  7. Pau gracies per tot i estic content de que en Uep es trobi be. En ple montaje de festes, a Valldemossa, he anat un cop liat, pero avui hora baixa te passaré unes fotos xules.

    Crec que te vaig comentar, que había fet el canicross a n'aquestes dades per no perdre el fil, pero la data bona sera per Febrer.

    Si vaig esta al corrent d'aquells dos corredors que varen agafar una drecera.

    per el canicross d'Andratx, estic a la teva disposició.
    estam en contacte!

    Dani jo tambe vull les fotos!! gracies

    ResponElimina
  8. Gràcies kiko, del tema d'Andratx ja vos diré coses. Les fotos de en dani ja estan al facebook.

    ResponElimina
  9. a Ad'avall tens la crònica i ha mallorcacanicros.com, adalt a la dreta tens "Picassa" en totes les fotos...

    difruteu Crack!!

    saludos a nen Uep!!!

    ResponElimina