24 d’abril 2010

Va succeïr un 24 d'abril...


Fa 41 anys va nèixer un al·lot que el varen anomenar Toni. Ara fa uns nou anys va decidir preparar-se una marató i fins ara que no ha aturat de còrrer fins que fa unes setmanes va finalitzar una de les proves més dures del món: el Marató des Sables finalitzant en una 15ª plaça molt meritòria.
A més d'això i altres proves d'ultrafons que ha disputat així com l'intent de récord de 24 hores a una cinta de còrrer destaca la figura d'una persona humil, que ho dona tot quan realitza qualsevol activitat, que recolza  de forma activa qualsevol típus d'ajuda als més necessitats, i que transmet un aura de tranquil·litat al seu envoltant que et fa ganes d'estar al seu costat per si se t'aferra algo.
Doncs a lo que anava, just un any després, un altre 24 d'abril va nèixer un altre al·lot a Palma que li varen posar Pau (com la dona de'n Toni). També fa uns 9 anys i pico (setembre 2000 Berlin) va decidir preparar-se una marató i així durant 3 anys seguits fins que va aconseguir devallar de les 3 hores i es va casar, tenir fills fins la data que ha tornat a posar-se a entrenar tenint com una motivació més les gestes del Sr. Toni Contestí entre altres (Tolito no m'oblid de tú).
No sé si tanta coincidència m'obligarà un dia a fer el Marató des Sables (ojalà!!!) pero crec que només que se m'aferri un poquet de la gran personalitat den Toni crec que ja em donaria per satisfet sobradament.
Per molts anys Toni!!!

Hace 41 años nació un chico al que llamaron Toni. Ahora hace unos nueve años decidió prepararse una maratón y hasta ahora que no ha parado de correr hasta que hace unas semanas finalizó una de las pruebas más duras del mundo: el Maratón des Sables finalizando en una 15ª plaza de gran mérito.
Aparte de esto y otras pruebas de ultrafondo así como el intento del record de correr en una cinta durante 24 horas destaca la figura de una persona humilde, que lo da todo cuando realiza cualquier actividad, que apoya de forma activa cualquier tipo de ayuda a los más necesitados y que transmite un aura de tranquilidad a su alrededor que te da ganas de estar a su lado a ver si se te pega algo.
Bueno a lo que iba, justo un año después, otro 24 de abril nacía otro chico en Palma al que llamaron Pau. (como la mujer de Toni). También hace unos nueve años y pico (septiembre 2000 Berlin) decidió prepararse una maratón y así durante 3 años hasta que consiguió bajar de las 3 horas i se caó, tuvo hijos hasta la actualidad que ha vuelto a ponerse a entrenar teniendo como una motivación más las gestas del Sr. Toni Contestí entre otros (Tolito, no me olvido de tí).
No se si tanta coincidencia me obligará un día a hacer el Maraton des Sables (ojalá!!!) pero creo que solo que se me pegue un poco de la gran personalidad de Toni creo que ya me daría por satisfecho sobradamente.
Por muchos años Toni!!!

2 comentaris:

  1. Molts d'anys amic!!!! Espero correr amb tu moltes proves!!!!!

    ResponElimina
  2. Felicidades Pau, espero en breve poder correr esas rutas por Andratx en tu compañía.
    Saludos

    ResponElimina