28 d’abril 2010

Ànim Tolito!! tu pots!!

La veritat és que les notícies que venen des de l'Annapurna no són bones. En Tolito està a 7600 metres pendent de que el rescatin ja sigui amb helicopter (que té problemes per arribar-hi) o un grup que ha sortit del camp base i que tardarà un grapat d'hores per arribar-hi.
Des d'aquí sabem que si una persona pot resoldre aquesta situació aquesta és en Tolito que té una resistència fora de lo comú. Ànim Tolito, tu pots!!!
Pel que he vist per internet les notícies més actualitzades les podem veure a la web del seu company d'expedició Carlos Pauner:
http://www.carlospauner.com/pages/expedic/actual/noticia.php

La verdad es que las noticias que llegan desde el Annapurna no son buenas. Tolito está a 7600 metros pendiente de que lo vengan a rescatar ya sea con helicóptero (que tiene problemas para llegar) o un grupo que ha salido del campamento base y que tardará bastantes horas en llegar allí.
Desde aquí sabemos que si una persona puede solventar esta situació esta es Tolito que tiene una resistencia fuera de lo común. Ànimo Tolito tu puedes!!!
Por lo que he visto por internet las noticias más actualizadas las podemos ver en la web de su compañero de expedición Carlos Pauner:
http://www.carlospauner.com/pages/expedic/actual/noticia.php

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada