24 de març 2016

K42 i K21 Mallorca 2016

Sortida de la K42
El darrer cap de setmana tornàrem anar a la K42 i K21, aquesta vegada fent de tancament de la cursa petita i aprofitant per tornar a fer fotos.
La pluja de la nit havia deixat els camins mullats i amb fang i, fins i tot, havia una possibilitat que tornessi a ploure per lo que la gent va començar més abrigada de lo normal encara que finalment va sobrar la roba.
Molta gent del Comando Andratx i amics com CSR varen participar de valent amb molta il·lusió. Per la meva part, vaig gaudir de la companyia d'en Ramon Mulet i no vàrem aturar de xerrar i fer fotos pel camí.
Vaig aprofitar per fer mitja pujada a Ses Planes per trobar un lloc on fotografiar als corredors mentre en Ramon em cobria la cua de cursa. Un cop passat tots ja vàrem acompanyar a na Betty com a darrera corredora fins a l'arribada que va ser molt emocionant per ella i tots els que la vàrem escoltar al micro després.
Donar l'enhorabona a tots els finishers i als que ho varen provar i especialment a en Sevilla i Paco que varen fer podi a les seves categories.
Per la meva part vaig rebre el segon premi del concurs de fotografia de l'any passat, continuarem participant, com no!!
També agrair a en Mayayo la seva presència a Mallorca donant un plus de reconeixement a la prova que va ser tot un èxit d'organització. Tal vegada només un tema dels controls de tancament a S'Esclop i Ses Planes donat que la davallada del Galatzó va ser molt lenta per l'estat del terreny va fer que alguns es quedessin fora quan podien haver arribat bé a Peguera.
Ens veiem l'any que ve!!
Sortida de la K21
Alguns andritxols abans de sortir
El pasado fin de semana volvimos a la K42 y K21, esta vez haciendo de cierre de la carrera corta y aprovechando para volver a hacer fotos.
La lluvia de la noche había dejado los caminos mojados y con fango por lo que la gente comenzó más abrigada de lo normal aunque finalmente sobró la ropa.
Mucha gente del Comando Andratx y amigos como el CSR paticiparon con mucha ilusión. Por mi parte, pude disfrutar de la compañía de Ramon Mulet y no paramos de hablar y de hacer fotos por el camino.
Aproveché para hacer media subida a Ses Planes para encontrar un lugar donde fotografiar a los corredores mientras Ramón me cubría la cola de carrera. Una vez pasados todos ya acompañamos a Betty como última corredora hasta la llegada que fue muy emocionante para ella y para todos los que la escucharon al micro después.
Dar la enhorabuena a todos los finishers y a los que lo intentaron y especialmente a Sevilla y Paco que hicieron podio en sus categorías.
Por mi parte recibí el segundo premio del concurso fotográfico del año pasado, continuaremos participando, ¡¡como no!!
También agradecer a Mayayo su presencia en Mallorca dando un plus de reconocimiento a la prueba que fue todo un éxito de organización. Tal vez sólo un tema de los controles de cierre en S'Esclop y Ses Planes dado que la bajada al Galatzó fue muy lenta por el estado del terreno hizo que algunos se quedasen fuera cuando podían haber llegado bien a Paguera.
Nos vemos el año que viene!!
Dins el torrent...
Botant...
A la Costa de la Calma
Podi d'en Sevilla
Podi d'en Paco
Podi concurs de fotografia
Amb en Mayayo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada