17 de març 2016

Rutes noves: Puig d'en Toniet i Puig de sa Font

Avui hem sortit amb en Pep Toni a cercar una ruta que quedava pendent des del Puig de sa Font cap a S'Arracó. Finalment l'hem trobada el que ens donarà noves possibilitats per enllaçar Andratx amb S'Arracó per diferents camins.
També hem aprofitat per fer un puig que hi ha al costat on té una bona vista d'Andratx. Cercant a diferents mapes he trobat que no està clar quin és el Puig de sa Font i el Puig d'en Toniet sortint diferent a mapes de diferents anys (de 1958 fins a 1999). Passaré per Patrimoni per demanar-ho i tenir-ho clar.
En Pep Toni ha aguantat molt bé la tirada i cada pic s'acostuma a les nostres sortides!!
Hoy hemos salido con Pep Toni a buscar una ruta que quedaba pendiente desde el Puig de sa Font hacia S'Arracó. Finalmente la hemos encontrado lo que nos dará nuevas posibilidades para enlazar Andratx con S'Arracó por diferentes caminos.
También hemos aprovechado para hacer una cima que hay al lado donde tiene una buena vista de Andratx. Buscando en diferentes mapas he encontrado que no está claro cual es el Puig de sa Font y el Puig d'en Toniet saliendo diferente en mapas de diferentes años (desde 1958 hasta 1999). Pasaré por Patrimonio para pedirlo y así tenerlo claro.
Pep Toni ha aguantado muy bien la tirada y se va acostumbrando a nuestras salidas!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada