06 de març 2016

Volta a Andratx 2016

Sortida del Palau  foto: carferjuphoto.com
El passat 1 de març vàrem tornar a fet la Volta a Andratx, i ja duim 6 anys seguits, on 50 amics es reuniren per fer els 40 kms de muntanya rodejant tot el municipi d'Andratx.
Aquest any vàrem començar pel Coll Andritxol cap al Port Andratx per després anar a Cala Egos i el Pas Vermell fins Sant Elm on la meva família havia muntat l'avituallament i part dels corredors finalitzaven el seu entrenament.
Després anàvem a la torre de Cala en Basset, la Trapa i cap a Sa Gramola, Coll des Coloms i finalitzant a Andratx. Com sempre, hem tingut gent de tots els llocs: CSR, Enrampats, Pollença, Mallorca dalt de Tot, Atletisme Balear, Sa Milana, Hotels Vertical i per descomptat Comando Andratx i CA Andratx.
Respecte al temps no vàrem poder tenir més sort, sol i un poc de vent fred que va fer que no tinguéssim calor en quasi tot el recorregut.
Cada any som més els que finalitzem la volta llarga, vos esperem l'any que ve!!
Reunió a Cala Egos
Camí cap es Pas Vermell
El pasado 1 de marzo volvimos a hacer la Vuelta a Andratx, y ya llevamos 6 años seguidos, donde 50 amigos se reunieron para hacer los 40 kms de montaña rodeando todo el municipio de Andratx.
Este año comenzamos por el Coll Andritxol hacia el Puerto de Andratx para después ir hacia Cala Egos, Pas Vermell y bajar hasta San Telmo donde mi família había montado el avituallamiento y parte de los corredores finalizaban su entrenamiento.
Después fuimos hacia la torre de Cala en Basset, la Trapa y hacia la Gramola, Coll des Coloms y de vuelta a Andratx. Como siempre, hemos tenido gente de todos los lados: CSR, Mallorca dalt de tot, Atletisme Balear, Hotels Vertical, Enrampats, Sa Milana, Pollença y por supuesto CA Andratx y Comando Andratx.
Respecto al tiempo no pudimos tener más suerte, sol y un poco de viento frio que hacía que no tuvieramos calor a lo largo de casi todo el recorrido.
Cada año somos más los que finalizamos la vuelta larga, os esperamos el año que viene!!
Avituallament a Sant Elm
Sortint de la torre de Cala en Basset

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada