10 d’abril 2016

UltraKids Lluc 2016

Amb el nostre campió Tófol
El passat cap de setmana es va celebrar l'Ultra Kids a Lluc amb un dia solejat i més de 400 nins i nines gaudint de la muntanya.
En Miquel va anar de menys a més finalitzant primer aconseguint una foto amb el nostre campió del món Tófol Castanyer. En Pau també va anar progressant fins acabar segon amb bones sensacions i gaudint de la zona de muntanya.
Com sempre, molt bona organització per part de n'Esther, Elena, Martí i Dani amb una gran participació i finalitzant amb un bon dinar al bosc de Lluc amb els altres companys del club.
Sortint del monestir
El pasado fin de semana se celebró la Ultra Kids en Lluc con un día soleado y más de 400 niños y niñas disfrutando de la montaña. Miquel fue de menos a más finalizando primero y consiguiendo una foto con nuestro campeón de mundo Tófol Castanyer. Pau también fue progresando hasta finalizar segundo y disfrutando de la zona de montaña.
Como siempre, muy buena organización por parte de Esther, Elena, Martí y Dani con una gran participación y finalizando con una buena comida en el bosque de Lluc con los otros compañeros del club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada