01 de setembre 2014

Dilluns amb un somriure: Tòfol Castanyer i Mario Mola triomfen aquest cap de setmana!!

Arribant amb n'Iker, companyerisme espectacular!!
Doncs si, amb un somriure després de veure com aquest cap de setmana dos mallorquins triomfaven a nivell mundial. En Tòfol Castanyer fent segon a l'Ultra Trail del Mont Blanc, cursa més important del món del Trail cada any on, excepte en Kilian i en Heras, competien els millors de tot el món. Un pic més en Tòfol ens ha fet gaudir als més de 160 km per aquestes grans alçades.
Per altre banda en Mario Mola també ha finalitzat segon al Triatló d'Edmonton amb lo qual és Subcampió del Món de Triatló amb només 24 anys!!
Lamentablement segur que demà la portada dels diaris serà que el Madrid ha perdut a la lliga o algo semblant....
Podi amb el segon lloc al Campionat del món!!
Esperant al seu company Gomez Noya que ha fet campió
Pues sí, con una sonrisa después de ver como este fin de semana dos mallorquines triunfaban a nivel mundial. Tofol Castanyer haciendo segundo en la Ultra Trail del Mont Blanc, carrera más importante del mundo del trail cada año donde, excepto Kilian y Heras, competían los mejores del mundo. Una vez más Tofol nos ha hecho disfrutar de los más de 160 kms por esas grandes alturas.
Por otro lado Mario Mola también ha finalizado segundo en el Triatlón de Edmonton con lo cual es Subcampeón del Mundo de Triatlón con sólo 24 años!!
Lamentablemente seguro que mañana la portada de los diarios será que el Madrid ha perdido en la liga o algo similar...
#sobrassadapower

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada