05 de setembre 2014

Nou bloc: Ahir i Avui a Andratx

Feia uns quants d'anys que donava voltes a la idea de poder mostrar el pas del temps al municipi d'Andratx aprofitant que amb les xarxes socials i la fàcil digitalització de les fotos antigues em donava material suficient. Fins i tot estic mirant poder disposar d'un dron per fer les fotografies aèries i poder veure les grans diferències que apareixen.
Un pic he començat a recopilar aquest material, ja he posat en marxa el bloc i agraeix les cessions de fotos per dur a terme aquesta tasca. No cal dir que qualsevol aportació serà excel·lentment rebuda!!
Que ho pugueu disfrutar com jo ho estic fent!!
ahir i avui a Andratx 
Hacía unos cuantos años que daba vueltas a la idea de poder mostrar el paso del tiempo en el municipio de Andratx aprovechando que con las redes sociales y la fácil digitalización de las fotos antiguas me daba material suficiente. Incluso estoy mirando de poder disponer de un dron para realizar las fotos aeréas y poder ver las grandes diferencias que aparecen.
Una vez he comenzado a recopilar este material ya he puesto en marcha el blog y agradezco enormemente las cesiones de fotos para llevar a cabo esta labor. No hay que decir que cualquier aportación será excelentemente recibida!!
Que lo podáis disfrutar como yo lo estoy haciendo!!
ahir i avui a Andratx

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada