22 de setembre 2014

Aspro Run al Aqualand Mallorca

Un pic feta la cursa
Ahir vàrem aprofitar per anar al Aqualand on el nostre amic Heri organitzava la Aspro Run on els nins participaren a les curses curtes (en Miquel va fer podi i tot!!) i en Juanjo i jo vàrem fer la de 5 km (hi havia una de 10k que eren dues voltes).
Circuit de terra amb pujades i davallades que em recordaren fa més de 10 anys quan venia amb el grup d'en Baldo a entrenar fartleks cada dimarts. Objectiu complert d'anar a 4'45"-4'50" a un circuit de terra.
El temps va estar tapat però amb molta humitat que en va fer suar moltíssim. Després la resta del dia vàrem aprofitar per anar a les atraccions aquàtiques amb els nins que s'ho passaren "bomba".
Bona organització amb un circuit dur de terra i bones pujades, avituallament bastant bo a l'arribada.
En Miquel al podi
En Pau a la seva cursa amb nins molt més majors...
Ayer aprovechamos para ir al Aqualand donde nuestro amigo Heri organizaba la Aspro Run donde los niños participaron en las carreras cortas (Miquel incluso hizo podio!!) y Juanjo y yo hicimos la de 5 km (había una de 10 km que eran dos vueltas).
Cicuito de tierra con subidas y bajadas que me recordaron a cuando venía con el grupo de Baldo a entrenar fartleks cada martes. Objetivo cumplido de ir a 4'45"-4'50" en un circuito de tierra.
El tiempo estuvo tapado pero con mucha humedad que nos hizo sudar muchísimo. Después, el resto del día aprovechamos para ir a las atracciones acuáticas con los niños que se lo pasaron bomba.
Buena organización con un circuito duro de tierra y buenas subidas, avituallamient bastante bueno en la llegada.
Arribant a meta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada