18 d’agost 2014

4 Milles de Sa Font des Bosc a Sa Coma i Cursa de Sant Bartomeu a Consell

Sortida dels petits a Sa Coma
Dues curses més!! Aquest dijous vàrem organitzar les 4 milles de Sa Font des Bosc a Sa Coma amb motiu de les festes. La idea és recuperar una cursa que es feia fa molts d'anys i amb el poc temps que hem tingut per fer-la ha anat massa bé i tot!!
En Xisco ha guanyat la paletilla que tocava al primer.. jaja!! Agrair tant a la Penya el Puntazo com el Pony Manso i la resta de voluntaris la seva col·laboració per què la cursa hagi estat tot un èxit.
Després el dissabte vàrem anar prest a la cursa que organitza el nostre amic Pintores a Consell trobant-nos amb una pluja que no molestava però que ens va obligar a anar de banda a banda sortejant els bassiots.
Els nins varen fer segons cadascun a les seves categories mentre que jo no vaig voler forçar els isquis amb la pluja que feia anant a 4'38".
També varen córrer en Juanjo, Santi, Juan, Xisco, Gabriela i Felipe i ens vàrem trobar a molts d'amics com en Sixto, n'Elo, en Paco i en Carlos entre altres.
Com sempre, cursa ben organitzada amb un avituallament final espectacular, el pa amb sobrassada de matances no tenia preu!!
Xisco i Moises a Sa Coma
Dos carrera más!! Este jueves organizamos las 4 millas de Sa Font des Bosc en Sa Coma con motivo de las fiestas. La idea es recuperar una carrera que se hacía hace muchos años y con el poco tiempo que hemos tenido para hacerlo ha ido demasiado bien y todo!!
Xisco ha ganado la paletilla que le tocaba al primero.. jaja!! Agradecer tanto a la Peña el Puntazo como al Pony Manso y resto de voluntarios su colaboración para que la carrera haya sido todo un éxito.
Después el sábado fuimos temprano a la carrera que monta nuestro amigo Pintores en Consell encontrándonos con una lluvia que no molestaba pero que nos obligó a ir de lado a lado esquivando los charcos.
Los niños hicieron segundos en sus categorías mientras que yo no quise forzar los isquios con la lluvia que hacía yendo a 4'38".
También corrieron Juanjo, Santi, Juan, Xisco, Gabriela y Felipe y nos encontramos a muchos amigos como Sixto, Elo,Paco y Carlos entre otros.
Como siempre, carrera bien organizada con un avituallamiento final espectacular, el pan con sobrasada de matanzas no tenía precio!!
Arribada a Consell
Juanjo i Sixto barallant-se per no arribar...
Juan, Santi i Felipe no se'n perden ni una...
Miquel arribant segon...
Sortida de Consell
Avituallament a Consell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada