12 d’agost 2014

Milla a Magalluf i cursa popular a Pla de na Tesa

A l'arribada de la doble milla a Magalluf
Aquest cap de setmana hem anat de curses. El divendres vàrem anar a Magalluf a fer la Milla i la doble milla junt amb els nins on també varen venir en Joan i en Santi.
Al final els nins també varen voler fer la doble milla fent-ho com uns campions.
Com sempre, la milla ben organitzada encara que era massa prest però està clar que al carrer on es feia no es pot fer més tard o s'omple d'estrangers que van gats perduts. Tal vegada haurien de pensar a canviar de lloc i així poder fer-la més tard ja que va arribar a fer molta calor.
La milla la vaig poder fer amb en Joan encara que és una distància massa curta per nosaltres i la gent du uns ritmes molt alts. Finalment vàrem poder fer-la a un ritme menor de 4 minuts el quilòmetre.
El diumenge vàrem anar al Pla de na Tesa coincidint amb en Xisco, Moisés i na Gabriela. Igual que a Magaluf haurien pogut retrasar la sortida una horeta, ja que va fer molta calor. També el fet de juntar categories als nins fa que aquests no puguin controlar en quin lloc van de la seva categoria i ja no disputen la cursa com toca. A més, es va formar molta coa per recollir els dorsals, tothom sap que la gent sempre arriba amb el temps just per les curses per lo que haurien d'haver posat més gent al lliurament dels mateixos.
Per la meva part vaig sortir massa aviat (4'05") i ho vaig pagar la resta de la cursa junt amb la calorada que feia.
Santi I Joan a la sortida de la doble milla
En Pau a la seva cursa
Este fin de semana hemos ido de carreras. El viernes fuimos a la milla y doble milla de Magalluf con los niños donde también vinieron Joan y Santi.
Al final los niños también quisieron hacer la doble milla acabándola como unos campeones.
Como siempre, la milla bien organizada aunque era demasiado temprano, pero está claro que en la calle que se hacía no se puede hacer más tarde o se llenaría de extranjeros que van borrachos perdidos. Tal vez deberían pensar en cambiar de lugar y así poder hacerla más tarde ya que llegó a hacer mucho calor.
La milla la pude hacer con Joan aunque es una distancia demasiado corta para nosotros y la gente lleva unos ritmos bastante altos. Finalmente nos salió a menos de 4 minutos el kilómetro.
El domingo fuimos a Pla de na Tesa coincidiendo con Xisco, Moisés y Gabriela. Igual que en Magalluf la podrían haber retrasado una horita ya que hacía mucho calor. También el hecho de juntar las categorías en los niños hace que estos no puedan controlar en que posición van de su categoría y ya no disputan la carrera como toca.
Además se formó una gran cola para recoger los dorsales, todos sabemos que la gente suele ir con el tiempo justo a las carreras por lo que deberían haber puesto más gente en la entrega de los mismos.
Por mi parte salí demasiado rápido (4'05") y lo pagué el resto de la carrera junto con el bochorno que hacía.
Abans de començar
Els nins acompanyant-nos una estona a Pla de na Tesa
Arribada d'en Pau a la seva cursa
Amb en Moisés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada