02 de febrer 2014

Soller - Barranc Biniaraix - Cuber - Coll des Prat - Galileu - Lluc

Grup de sortida des de Soller
Aquest dissabte vàrem realitzar el recorregut de la Trail corresponent al camí que hi ha entre Sóller i Lluc. Han estat 27'5 kms amb un desnivell positiu de 1802 metres i acumulat de 3141 metres amb molt bones sensacions malgrat el fang i aigua que hem trobat al llarg del camí.
Del Comando han vingut n'Aina, David, Vicenç, Elena, Ramon, Manolo, Romero i Xisco on tots han caminat i corregut de valent tant a Soller, Cúber i la davallada del Galileu (en Romero i Xisco també ho han fet a les pujades, ja que estan mol forts...)
Molts han aprofitat per provar temes de menjar, equipacions i reconeixent terreny nou per on passaran d'aquí a menys de tres mesos.
Per la meva part he estrenat la Raidlight Olmo 12 que ha donat molt bons resultats mentre que en Manolo estrenava la seva Salomon i en David i Aina provaven els seus pals nous.
En David i n'Aina ja ensumen la Trail...
Aquests tres no han aturat de còrrer!!
Este sábado hemos realizado el recorrido de a Trail correspondiente al camino que hay entre Soller y Lluc.
Han sido 27'5 kms con un desnivel positivo de 1802 metros y acumulado de 3141 metros con muy buenas sensaciones a pesar del fango y agua que hemos encontrado a lo largo del camino.
Del Comando han venido Aina, David, Vicenç, Elena, Ramon, Manolo, Romero y Xisco donde todos han caminado y corrido tanto en Soller, Cúber y en la bajada del Galileu (Romero y Xisco también lo han hecho en las subidas ya que están muy fuertes...).
Muchos han aprovechado para probar temas de comida, equipaciones y reconociendo terreno nuevo por donde pasarán de aquí a menos de 3 meses.
Por mi parte he estrenado la Raidlight Olmo 12 que ha dado muy buenos resultados mientras que Manolo estrenaba su Salomon y David y Aina probaban sus palos nuevos.
Tots els de les dues sortides a Lluc
Amb en David i el Gorg Blau al darrera

3 comentaris:

  1. Bona ruta!!! I com tornau a Sóller, en bus, en cotxe,... Es que és una ruta que vull fer però el problema és la tornada!!!
    Preparant sa trail a toooope!!!

    ResponElimina
  2. Molt bona ruta, si senyor. Però, com vàreu tornar a Sóller? A peu, en cotxe, en bus,...
    Jo també prepar sa trail, e veure com va!!!
    Sort!!!

    ResponElimina
  3. Bones!! aquesta vegada ho teniem be perque s'havia muntat una excursio des de l'Ajuntament i teniem un bus que ens duia a Soller i ens recollia a Lluc pero altres vegades hem fet de dues formes:
    - deixant un cotxo a lluc o Pollença el dia anterior
    - Mirant l'horari de busos ja que des de Palma n'hi ha que van prest a Soller i des de Lluc i Pollença n'hi ha que tornen a Palma per part de tard..
    Fixa't que al facebook hi ha nombrosos grupos d'entrenament (Comando Andratx, Comando Sa Riera, Enrampats, MallorcaTrail, Correcaminos, GreenLine... etc) que fan sortides al igual que al foro de atletasdebaleares.com i la gent fa cotxades per anar a aquests llocs.
    Sort i molta muntanya!!

    ResponElimina