26 de febrer 2014

Curses a la Natura a S'Arracó 2014

Sortida d'en Pau
Aquest cap de setmana hem organitzat la primera edició de les Curses a la Natura a S'Arracó. Junt amb n'Esther Vidal i tot un grapat de voluntaris del Comando Andratx, Club Atletisme Andratx, Tres Picons, alumnes de Bendinat i amb la Policia Local i Protecció Civil ha estat possible que sigui un gran èxit en tots els sentits.
Per part dels meus només dir que en Miquel i en Pau han fet segons a les seves curses deixant clar que els hi queden curtes aquestes distàncies. També està clar que tenim molts de nins al Club d'atletisme Andratx i de molts bons així que gaudirem aquests pròxims anys!!
Gràcies a tots els que heu aportat un gra de sorra aquest cap de setmana!!
Sortida d'en Miquel
Voluntaris el dia abans...
Este fin de semana hemos organizado la primera edición de las Curses a la Natura en S'Arracó. Junto con Esther Vidal y un montón de voluntarios del Comando Andratx, Club d'atletisme Andratx, Tres Picons, alumnos de Bendinat y con la Policía local y Protección Civil ha sido posible que sea un éxito en todos los sentidos.
Por parte de los mios sólo decir que Miquel y Pau han hecho segundos en sus carreras dejando claro que les quedan cortas estas distancias. También está claro que tenemos muchos niños en el Club atletisme Andratx y muy buenos así que disfrutaremos estos próximos años!!
Gracias a todos los que habéis aportado un grano de arena este fin de semana!!
Sempre tan expressiu...
Els MallorcaTrail ens varen acompanyar
Situant-se segon...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada