29 de setembre 2013

Andratx-S'Arracó i tornar amb na Mely Nicolau!!

Un cop arribats al Palau
El divendres es va estrenar amb el Comando Andratx una esportista d'èlit de S'Arracó, na Mely Nicolau, que enguany s'ha retirat dels terrenys de joc però que té molta il·lusio per descobrir la muntanya (igual que les noves incorporacions d'enguany com són n'Aina, David, Tony, Mariló, etc.).
Han estat poc més de 13 kms on hem caminat a les pujades només, i he pogut comprovar que està en bastant bona forma. Per gener començarem a veure els resultats però, de moment, ja està apuntada a la Trail de la Serra de Tramuntana!!
El viernes se estrenó con el Comando Andratx una deportista de élite de S'Arracó, Mely Nicolau, que este año se ha retirado de los terrenos de juego pero que tiene mucha ilusión  por descubrir la montaña (igual que las nuevas incorporaciones de este año como Aina, David, Tony, Mariló, etc.).
Han sido poco más de 13 kms sólo caminando en las subidas y he podido comprobar que está en muy buena forma. Por enero comenzaremos a ver los resultados pero, de momento, ya está apuntada a la Trail de la Serra de Tramuntana!!

1 comentari: