18 de març 2012

Ultrakids 2012 a Lluc

Super T i Román fent la sortida controlada...
 Avui horabaixa hem pogut gaudir d'un espectacle mai vist a Mallorca, l'Ultrakids a Lluc on 200 nins i nines han pogut correr per la muntanya com fan la majoria dels seus pares.
Per suposat en Pau i en Miquel no han faltat a la cita i s'ho han passat molt bé amb les curses (en Miquel ha fet segon sense cansar-se i en Pau, després d'un petit cop amb una roca, ha fet una remontada espectacular a la darrera pujada) i els tallers, especialment l'escalada i el llenguatge dels signes amb en Tintín. Tampoc s'oblidaràn de'n Super T que junt amb en Roman feien de cap de totes les curses.
També ha estat un dia per tornar a saludar a tots els amics de la muntanya i contar les darreres batalletes abans de l'Ultra de Tramuntana.
Només finalitzar dient que un 10 per tots els organitzadors i col·laboradors ja que han fet feliços a molts de nins i això no té preu.
Després m'han fet repetir el circuit perque s'havien quedat amb ganes...

Esta tarde hemos podido disfrutar de un espectáculo nunca visto en Mallorca, el Ultrakids en Lluc donde 200 niños y niñas han podido correr por la montaña como lo hacen la mayoría de sus padres.
Por supuesto Pau y Miquel no han faltado a la cita y se lo han pasado muy bien con las carreras (Miquel ha hecho segundo sin cansarse y Pau, tras un pequeño golpe con una roca, ha hecho una espectacular remontada en la última cuesta) y los talleres, especialmente el de escalada y el del lenguaje de los signos con Tintín. Tampoco se olvidarán de Super T que junto a Román abrían todas las carreras.
También ha sido un día para saludar a todos los amigos de la montaña y contar las últimas batallitas antes de la Ultra de Tramuntana.
Sólo finalizar diciendo que un 10 para los organizadores y colaboradores ya que han hecho felices a muchos niños y eso no tiene precio.
En Román s'ho ha passat pipa...

3 comentaris:

  1. Ai!, quin mal, el turmell d'en Pau a la primera foto... o no? perquè duu una cara de felicitat! Que guapa, la iniciativa i tot plegat.

    ResponElimina
  2. Posiblement sa mijor cursa que he fet mai, mos ho hem pasat mel.

    ResponElimina
  3. Res Elena, ni es va enterar, mes endavant es va donar un cop al colço i va caminar una estona per després tornar a tota via a la pujada...
    Roman ja t'he vist passar-ho be...

    ResponElimina