02 de març 2012

Volta a Andratx 2012 - La crònica

Sortida al Palau
Un any més hem tornat a fer la Volta a Andratx. Enguany hem superat la participació de l'entrenament de l'any passat arribant fins a 35 i això que amb el tema de la Formentera Trail haurien vingut uns 10 més.
Hem tingut un dia perfecte i hem pogut gaudir d'unes vistes magnífiques i uns companys espectaculars des de el primer fins el darrer.
Cala Egos
Un pic hem arribat a Sant Elm (qm 24) ens hem quedat sis per continuar la Volta (encara que havia 4 per davant que havien decidit fer un altre recorregut per fer més via). M'agradaria posar el nom de tots per agrair-lis la seva presència però segur que m'oblidaria d'algú, per això ja tenim el facebook.
Si que vull anomenar als meus companys de la volta sencera Elena i Ramon, Biel Vallespir, Jesús i Toni Serra que m'han recolzat en tot moment quan en arribar a sa Trapa m'he trobat amb una "pajara" (ja a la pujada de sa Trapa veia que no era normal que las cames no em responguessin de forma normal).
Cala Conills
Està clar que amb el tema de fer de guia al principi i preocupant-me per que tothom arribassi be he descuidat la meva hidratació i pressa de menjar i això m'ha passat factura. A més m'ha sortit una ampolla a cada peu que em molestava cada vegada més. A en Jesús s'escaldada era a una altre banda més conflictiva i en Biel ha arrossegat dues torçades de turmell com un crack...
Encara així hem tirat de ment i hem aconseguit arribar a Andratx (al GPS ha marcat 43'5 qm. no arribant als 44 prevists ja que no ens hem acostat al mirador de Sa Trapa, també una drecera d'en Sixto pot haver influenciat...jeje) mitja hora abans del previst amb varies lliçons apreses per tots.
Finalment més de 4100 metres de desnivell acumulat i més de 2000 metres en positiu...
Només donar-vos les gràcies a tots per acompanyar-nos dins aquest gran entrenament!!
Quan pugui ja penjaré un petit vídeo de la Volta.
A la torre d'Embasset
Un año más hemos vuelto a hacer la Vuelta a Andratx. Este año hemos superado la participación del entrenamiento del año pasado llegando hasta 35 y eso que con el tema de la Formentera Trail habrían venido unos 10 más.
Hemos tenido un día perfecto y hemos podido disfrutar de unas vistas magníficas y unos compañeros espectaculares desde el primero hasta el último.
Passant es Cap Fabioler...
Una vez hemos llegado a San Telmo (km 24) nos hemos quedado seis para continuar la Vuelta (aunque había 4 por delante que habían decidido hacer otro recorrido para darse más prisa). Me gustaría poner el nombre de todos para agradecerles su presencia pero seguro que me olvidaría de alguien, para eso ya tenemos el facebook.
Si que quiero nombrar a mis compañeros de la vuelta entera Elena y Ramon, Biel Vallespir, Jesús y Toni Serra que me han apoyado en todo momento cuando al llegar a sa Trapa me ha dado una "pájara" (ya en la subida a sa Trapa veía que no era normal que las piernas no me respondiesen bien).
Abans de pujar a Sa Talaia...
Está claro que con el tema de hacer de guía al principio y preocupándome de que todo el mundo llegase bien he descuidado mi hidratación y toma de comida y esto me ha pasado factura. Además me ha salido una ampolla en cada pie que me molestaba cada vez más. A Jesús la escocedura era en una zona más conflictiva y Biel ha arrastrado dos torceduras de tobillo como un crack...
Aún así hemos tirado de mente y hemos conseguido llegar a Andratx (en el GPS ha marcado 43'5 km no llegando a los 44 previstos ya que no nos hemos acercado al mirador de sa Trapa, también un atajo de Sixto puede haber influido...jeje) media hora antes de lo previsto con varias lecciones aprendidas por todos.
Finalmente más de 4100 metros de desnivel acumulado y mas de 2000 metros de positivo...
Sólo daros las gracias a todos por acompañarnos en este gran entrenamiento!!
Cuando pueda ya colgaré un pequeño video de la Vuelta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada