25 de març 2012

24 hores per l'Esclerosi Múltiple: Éxit total

Serà molt fotut llevar-li el récord...
El passat divendres a les 18 hores va començar un repte apassionant: 7 cracks intentaven batre diversos rècords del món damunt una cinta o elíptica en 24 hores.
A les 18 hores del dissabte tant en Bernardo J. Mora (fent marxa damunt la cinta) com en Jose Manuel García (a l'elíptica) havien realitzat els seus respectius rècords (Bernardo no es va davallar en cap moment de la cinta). En Miquel Capó també va aguantar les 24 hores encara que les darreres va sofrir molt pel mal d'esquena que ha patit durant aquesta temporada.
Tolo Fiol, Toni Contestí, David Sánchez i Marga Fullana també ho varen intentar donant-ho tot ja que la finalitat última era donar suport a ABDEM que amb la crisi actual està patint una mancança de mitjans econòmics.
Així doncs, enhorabona a tots els participants i als que varen donar suport ja sigui a l'organització com el públic que va comparèixer al llarg de les 24 hores!!
Teniu més fotos a l'àlbum de la dreta del bloc.
Jose Manuel no va aturar de riure

En Miquel sofrint amb en Tintín...
El pasado viernes a las 18 horas comenzó un reto apasionante: 7 cracks intentaban batir diversos récords del mundo encima de una cinta o en una elíptica en 24 horas.
A las 18 horas del sábado tanto Bernardo J. Mora (haciendo marcha sobre la cinta) como José Manuel García (en la elíptica) habían realizado sus respectivos récords (Bernardo no se bajó en ningún momento de la cinta). Miquel Capó también llegó a las 24 horas aunque las última sufriendo por el mal de espalda que arrastra toda esta temporada.
Tolo Fiol, Toni Contestí, David Sánchez y Marga Fullana también lo intentaron dándolo todo ya que la finalidad última era dar apoyo a ABDEM que con la crisis actual está sufriendo una falta de recursos económicos.
Así pues, enhorabuena a todos los participantes y a los que dieron apoyo tanto en la organización como el público que apareció a lo largo de las 24 horas!!
Tenéis más fotos en el album de la derecha del blog.
En Tolo vigilant en Miquel...
En Toni es va guanyar un descans merescut...
Així va quedar finalment...

2 comentaris:

  1. Pau, gracias por las fotos y por pasarte a darme un poco de converación. Un abrazo.

    ResponElimina
  2. Gracias a ti por hacernos emocionar a todos los presentes!! incluso al final me supo mal no haber encontrado más tiempo para estar con vosotros... Un abrazo!!

    ResponElimina